Idei de articole

Idei de articole

Ideile pentru articolele pe care le creez sau pe care le recomand sunt inspirate atat din revistele revista online pentru femei mereu indragostiteonline/de la chiosc sau efectiv orientative dupa sezon si trenduri. In cea mai mare parte, m-am axat pe fashion, cosmetice si rechizite (datorita noului an scolar).

N-as putea spune ca m-am orientat gresit dar de cand cei de la 2parale au introdus “real time commission stats” unde poti vizualiza in timp real vanzarile si categoria acestora, mi-am schimbat putin viziunea. Nu as fi crezut ca se vand atat de bine Cartile, mai ales ca azi s-a generat o vanzare incredibila de 970 Ron. Traind intr-o lume a internetului n-as putea spune ca se mai cauta atat de mult clasicele foi. Deci, se poate. Un pic de research despre ce anume cauta clientii sa citeasca si poate aveti norocul sa “pupati” o vanzare cel putin la fel de mare ca cea de mai sus. A nu se confunda totusi valoara vanzarilor cu valoarea comisioanelor. Din suma afisata ramane sa faceti dvs, calculul (in functie de fiecare campanie in parte) cat ramane afiliatului. E haioasa si idea de a auzi un sunet, mai exact cel de “incasare” denumit strategic “i wanna hear the money” pe care il poti auzi la fiecare noua vanzare. 🙂

Ca si completari la la ideea ingenioasa a celor de la 2p:

– mi-ar placea sa apara mai multe vanzari (in momentul de fata sunt afisate 5);

– un sunet diferit fata de cel default atunci cand am generat noi o vanzare

Asadar, va recomand pentru aceasta saptamana sa creati articole din urmatoarele nise:

– carti online – probabil ca cele de liceu si cele de specialitate pentru facultate sunt la mare cautare; ( de exemplu, aici veti gasi carti pt cultura generala cu reduceri de -50% )

– cartuse – proiectele create atat de studenti cat si de liceeni vor cere multe cartuse 🙂

– paltoane/geci de toamna iarna pentru dama

– articole pe IT&C si mai ales cele facute pe noul iPhone5 (din punctul meu de vedere cel mai cautat si dorit smartphone la ora actuala), Galaxy S3, imprimante, pachete promotionale pentru scoala ce cuprind laptop/imprimante etc., tabletele iPad, Nexus sau Samsung, etc.

Update:

1- Si pentru a va convinge ca se poate, va recomand sa cititi articolul de pe blogul 2p despre castigatorul categoriei de vanzari la Summer Affiliate Challenge care a reusit prin interediul unui blog de carti sa castige premiul de 1.000 Euro si banii pe cele 700 de comisioane generate.

2- Va invit sa vizualizati poza atasata ca sa va convingeti a doua oara ca merita sa promovati nisa de carti

Leave a reply