Iata de ce este bine sa mergi din cand in cand la psihoterapie

Iata de ce este bine sa mergi din cand in cand la psihoterapie

Viata nu e intodeuna roz si probabil multe episoade pe care le-ai trait de-a lungul timpului ti-au confirmat deja acest lucru. Insa, intotdeauna rezuma-te la „Va trece si asta”, vorba ce pare ca a schimbat de-a lungul timpului mii de vieti.

Totusi, cu toate ca pari o persoana fara frica, increzatoare si puternica, se intampla cateodata sa mai ajungi si la capatul puterilor. In astfel de situatii ai nevoie de un ajutor extern, o persoana cu mult mai puternica decat tine care iti poate rearata calea cea dreapta. Iata deci cateva motive pentru care este bine sa apelezi la pshioterapie. In aceeasi ordine de idei, cauta un psiholog bun in Bucuresti, evita sa te confesezi amatorilor.

  1. Esti o persoana sensibila si simti ca nimeni nu te intelege

Se intampla de foarte multe ori ca o persoana sensibila sa fie catalogata despre lasa. Este extrem de dureros sa primesti o astfel de eticheta fara ca tu sa fi facut ceva. Apeleaza la un psiholog bun in Bucuresti sau in oricare alt judet atunci cand simti ca nimeni nu iti intelege personalitatea si mai ales starile.

  1. Ai nevoie de un sfat solid

A primi un sfat din partea cuiva nu inseamna ca trebuie sa il pui in practica, trebuie doar sa il ai in vedere. Printr-un sfat gandurile tale se mai relaxeaza, daca putem spune asa, devii capabil/a de a privi lucrurile si dintr-un alt punct de vedere.

Un psiholog Bucuresti iti poate oferi o alta perspectiva despre viata ta, viata pe care in momentul in cauza posibil sa o vezi ca pe un esec. In plus, te va asculta cu interes, incercand totodata sa iti ofere solutii pliate pe nevoile tale si pe ceea ce esti capabil/a sa faci.

  1. Nu reusesti sa depasesti un eveniment dificil din viata ta

Expresia „Nu mai pot!” pare a fi un motto-ul secolului. Cu siguranta o folosesti si tu, pronuntand-o cu incredere, si parca te mai eliberezi putin de stres si greutati.

Prin intermediul sedintelor de psihoterapie, un psiholog bun precum Daniel Ivan, danielivan.ro, iti poate arata ca exista solutii si rezolvari precise si dupa „Nu mai pot!”. De cele mai multe ori, in momente extreme devenim incapabili sa observam rezolvarile, calea de scapare dintr-o incurcatura.

Niciodata nu e prea tarziu sa ceri ajutor, mai ales ajutor de specialitate! Acceseaza danielivan.ro si programeaza-ti o sedinta de pshoterapie pentru inceput – vei observa rapid cat de mult ti-a lipsit sfatul unei persoane specializate.

Leave a reply