Iarbă de grâu pudră, de la NaturaFresh – cum o poți consuma?

Iarbă de grâu pudră, de la NaturaFresh – cum o poți consuma?

                 Foarte bogată în fibre, iarba de grâu poarte fi oricând intergrată în bucătăria ta, mai ales dacă ești adeptul unui stil de viață sănătos. Sub formă de pudră, aceasta poate fi mai ușor folosită în prepararea unor rețete diverse.

Este ideală pentru toți, incluși fiind cei cu intoleranță la gluten. Un produs precum pudra de iarbă de grâu de la un magazin online de produse bio NaturaFresh.ro nu poate decât să susțină decizia de a lua astfel de măsuri în ceea ce privește sănătatea organismului. Aceasta se pliază pe standardele ecologice impuse, ceea ce întărește încrederea consumatorilor.

                Iarba de grâu și cum o poți consuma

Motivele pentru care ar trebui să o introduci în alimentație sunt nenumărate. Este cea care favorizează formarea normală a sângelui, respectiv a diviziunii celulare, cu conținut de vitamina K de asemenea – necesară pentru ca sângele să se coaguleze normal, dar totodată și pentru a susține sănătatea sistemului osos.

Iată câteva feluri în care poți consuma pudra de iarbă de grâu!

  • Sucul de lămâie, îmbunătățit cu pudră de iarbă de grâu

Mai ales în anotimpul călduros, dar nu numai, poți avea în vedere o astfel de băutură răcoroasă și revitalizantă. Ai nevoie de 30 ml suc de lămâie proaspăt stors și de 30 ml suc de iarbă de grâu. Pentru că aceasta din urmă se prezintă sub formă de pudră, o poți integra ca atare în sucul de lămaie. Amestecă până se incorporează în lichid.

  • Sucul de mentă, cu pudră de iarbă de grâu

Ideal este să folosești mentă proaspătă, pentru a obține un gust deosebit de savuros. Folosește pudra de iarbă de grâu în combinație cu jumătate de lingură de extract natural de mentă si apa. Poți folosi un blender pentru a obține un amestec omogen.

Alte sugestii privind consumul ierbii de grâu sunt salatele. Respectiv aceasta poate fi folosită pentru a realiza un dressing gustos. O să adori dressingul obținut din pudră de iarbă de grâu, suc de citrice, condimente, puțin ulei de măsline și câteva picături de oțet balsamic.

Cât despre contraindicații, acestea nu există. Bineînțeles, trebuie să ai în vedere un consum moderat al pudrei – nimic ce este în exces nu este bun (e o regulă general valabilă). Pentru că intră în rândul suplimentelor alimentare și nu al alimentelor, ai în vedere un consum controlat al acestui ingredient.

În ceea ce privește produsul de la NaturaFresh, vei observa că acesta poate avea un gust și o culoare diferită de la o perioadă la alta. Variază din cauza schimbărilor sezoniere la care este supus produsul natural. În orice caz, este un susținător al unei diete echilibrate și variate, respectiv a unui stil de viață sănătos. Respectă recomandările de păstrare și bucură-te de beneficiile sale.

Descoperă și alte alimente bio si naturale de la NaturaFresh, certificate calitativ, care te pot ajuta să îți atingi obiectivele vizavi de starea de sănătate, dar și de condiția ta fizică.

Leave a reply