Husa de telefon un cadou excelent de sarbatori

Husa de telefon un cadou excelent de sarbatori

S-a terminat perioada sarbatorilor si fiecare dintre noi am cautat cadourile perfecte pentru cei apropiati, in timp ce multi dintre noi ne orientam catre obiecte care sunt foarte utile indiferent de persoana, cum ar fi obiectele de toaleta, parfumurile, after-shave-urile, sau jucarii pentru cei mici, insa putini dintre noi ne gandim ca si husele de telefon pot fi cadouri perfecte pentru persoanele apropiate, mai ales daca este vorba despre huse pentru telefoane susceptibile la accidente, cum sunt telefoanele cu ecrane de peste 5 inch, de exemplu brandurile iPhone si Samsung sunt recunoscute pentru marimea ecranului.

Ultima generatie de telefoane iPhone si Samsung au ecrane si mai mari, de 6 inch, iar cu toate ca putem afirma ca marimea ecranului este un lucru pozitiv pentru utilizatori, este riscant pentru siguranta telefonului.
Asadar, odata cu sarbatorile de iarna aveti la dispozitia dumneavoastra posibilitatea de a cumpara huse de telefon pentru cei apropiati, iar in functie de fiecare persoana puteti alege un alt tip de husa. De exemplu pentru cei care prefera sa alerge cu telefonul in mana in timp ce asculta muzica preferata puteti opta pentru o husa fabricata dintr-un material mai rezistent, si care de preferinta sa fie prevazuta cu bumpere pe marginea husei astfel incat aceasta sa fie mai aderenta si implicit mai greu de scapat din mana. Totodata pentru acelasi tip de persoane exista huse care ofera posibilitatea de a accesa telefonul fara a indeparta husa, cum este cazul unor huse personalizate de tip carcasa, unde poti sa raspunzi la apel si sa controlezi muzica fara a indeparta husa.

Alt exemplu in care husele de telefon sunt deosebit de utile si perfecte pentru a fi oferite drept cadou de sarbatori, este pentru persoanele care doresc sa isi improspateze look-ul telefonului cu o husa personalizata. La o husa personalizata puteti alege dumnevoastra ce imagine sa fie imprimata pe suprafata acesteia, precum si ce tip de imprimare, de exemplu imprimarea de tipul ‘de jur imprejur’ adica imaginea aleasa sa fie imprimata si pe marginile telefonului. Husa personalizata necesita insa de cele mai multe ori o investitie suplimentara de bani, intrucat atat husa cat si procesul de personalizare au costuri semnificative. Marele avantaj al huselor personalizate este ca este la dispozitia ta sa alegi ce imagine doresti sa fie imprimata pe suprafata acesteia, si unele site-uri iti ofera programe usor de folosit pentru a prelucra imaginea aleasa.

In concluzie husele de telefon reprezinta cadouri perfecte indiferent de persoana aleasa, sunt utile pentru ca aproape nimeni in ziua de azi nu detine un telefon mobil, si in functie de husa aleasa pot oferi numeroase beneficii pentru utilizator, de la protectie, accesibilitate la stil si aspect.

Leave a reply