Haine urban – stilul urban in 2019

Haine urban – stilul urban in 2019

Stilul modern al barbatilor, impreuna cu moda feminina, reactioneaza intotdeauna sensibil cand vine vorba de haine urban, mai ales la evenimentele luminoase. Acest lucru este confirmat de cele mai recente spectacole din Paris, Londra si Milano. In multe colectii exista note alarmante, motive de camuflaj, elemente asimetrice. Cu toate acestea, exista unele detalii in dulapul unui barbat, care combina toate colectiile caselor de moda din lume.

Jacheta denim este una dintre cele mai la moda haine urban, de la domiciliu. Desi acest lucru a inceput sa fie uitat, astazi, designerii il folosesc in mod activ in aspectul modern al stilului urban al barbatilor. De ce tocmai jacheta denim? Pentru ca jacheta denim simbolizeaza spiritul razvratit si elanul erei trecute.

Stilistii prezic ca in primavara anului 2019, numeroase modele de denim vor umple rafturile magazinelor. In acelasi timp, designerii folosesc diferite nuante de denim, accesorii fantezie, adaugand tesaturi contrastante.

In ceea ce priveste capacitatile de combinare ale unei jachete de denim, acestea sunt nesfarsite, iar dovada acestui fapt sunt numeroasele imagini care sunt prezentate pe podiumurile showurilor de moda. Denimul este combinat cu chinos si adidasi pentru un aspect clasic. O solutie mai originala este combinatia cu o camasa traditionala, pantaloni cu turul lasat si scurtati usor.

Noua pasiune a designerilor este silueta alungita. Nu numai esarfe lungi, dar si haine in stilul alungit, cum ar fi sacoul alungit, precum si pantalonii usor conici, ajuta la realizarea unui astfel de efect vizual. Sacoul voluminos este indispensabil pentru vremea rece. In plus, fata de confort si practica, ofera un sentiment de caldura, iar intreaga imagine are un aspect usor lipsit de griji.

Daca doresti sa dai imaginii o nota de nostalgie si de romantism, atunci acorda atentie stilului original al hainei, care este foarte relevant astazi. Punctele populare punk cu insertii din piele, curele, nituri – sunt readuse in stilul urban al modei pentru barbati.

Barbatii arata mai neobisnuit in ceea ce priveste stilul urban avangardist. Acest curent provine din arta. Fondatorul ei a fost designerul celebru Pierre Cardin. El a popularizat lucruri neobisnuite si colorate atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Lucrurile in stilul urban avangardist se remarca prin prezenta unor detalii stralucitoare si a revoltei patetice. In acest stil, nu exista camasi simple, ci asimetrice in carouri sau inflorate.

Elementele separate ale stilului oficial si urban combina un casual inteligent. Randurile de blugi si jachetele formale se potrivesc cu camasile asimetrice, intr-un arc perfect.

Pantalonii cu turul lasat pot fi completati cu camasi asimetrice simple cu capse si tinte in orice stil.  Adolescentii si tinerii sunt, de obicei, impresionati de lucruri in stilul Street casual. Acesta este un stil  foarte luminos si direct. Asemenea imagini completeaza perfect pantofii simpli si confortabili, precum si accesoriile luminoase.

O alta alternativa pentru haine urban, este stilul sport. Acum, nu numai iubitorii de jocuri sportive active sunt interesati de haine urban, ci si cei care prefera confortul si eleganta.

Acest stil este caracterizat prin tricotaje simple, pantofi sport si jachete potrivire. Multi designeri moderni produc linii de haine urban in stilul sportive. Tinerii cu jachete din denim si blugii sfasiati nu sunt un tribut adus trecutului. Stilul brutal pare destul de potrivit acum. Aceste vestimentatii sunt o mare oportunitate de a promova stilul urban.

Absolut opusa celei anterioare, este varianta stilului urban englezesc. Se remarca prin retinerea maxima si prin utilizarea tesaturilor clasice monofonice.

Stilul englezesc este potrivit atat pentru barbatii adulti, cat si pentru tinerii increzatori. Impreuna cu stilul mentionat mai sus, poate fi mentionat stilul rock, care este de asemenea popular pentru stilul urban. Acesta provine din moda punk, populara la sfarsitul secolului trecut. In acest stil exista o multime de piese metalice si accesorii neobisnuite.

Leave a reply