Gentile office de la Zevo seteaza noi trenduri

Gentile office de la Zevo seteaza noi trenduri

Munca la birou implica si purtarea unei anumite tinute adecvate. Unele companii chiar impun un anumit cod vestimentar, caracterizat prin sobrietate si eleganta.

Ca si femeie, tinuta purtata la birou implica un costum office, camasa, o rochie office, pantofi cu toc si o geanta office asortata. In cele ce urmeaza ne vom opri asupra gentilor ce pot fi purtate la birou.

Ce fel de genti purtam la birou?

Sa vorbim in primul rand despre dimensiunea potrivita pentru o geanta office. Aceasta depinde in mare parte de obiectele pe care urmeaza sa le transportam cu ajutorul acesteia. Sunt de preferat gentile de dimensiune medie, in care putem pune inclusiv tableta si cele mai mari, in care dorim sa transportam si laptop-ul de exemplu. Mare atentie insa! Aceasta trebuie sa fie suficient de rezistenta incat sa suporte greutatea obiectelor pe care le punem in ea.

Ideal ar fi ca geanta office sa fie cat mai bine compartimentata pentru a putea separa cu usurinta produsele cosmetice de acte sau de tableta spre exemplu.

Culorile sunt si ele importante. Sunt recomandate cele de culori inchise sau in nuante nude, pe care le putem asorta cu o mai mare usurinta la nuantele tinutei pe care o purtam.

Tipurile de genti indicate spre a fi asortate la tinutele ofiice sunt urmatoarele: geanta tote (shopper), geanta satchel, geanta cu maner dublu si geanta de umar, clasica.

Zevo sprijina femeile profesioniste

O adevarata profesionista stie cu exactitate ce fel de geanta i se potriveste pentru birou. Calitatea si eleganta ar trebui sa fie caracteristicile de baza ale acesteia.

O recomandare ar fi sa achizitioneze genti office de la Zevo. Cine nu a auzit inca de acest brand renumit in Romania, trebuie neaparat sa descopere produsele pe care le pune la dispozitia clientilor sai, femei si barbati deopotriva.

In cadrul site-ului oficial – zevo.ro – exista o intreaga colectie de genti office de calitate superioara, atat clasice cat si adaptate dupa ultimele trenduri.

Geanta de dama taupe Bella

Este un exemplu de geanta pe care orice femeie care lucreaza la birou si-ar dori-o. Modelul este unul simplu si extrem de elegant, disponibil si in alte variante de culoare. Este prevazuta cu doua manere, avand si o curea de umar detasabila.

Geanta de dama bleumarin medie Beatrice

Este o alta varianta pe care Zevo ne-o propune. Si aceasta se remarca prin eleganta, avand o culoare in trend in aceasta toamna. Este de fapt o geanta de umar si poate fi asortata oricarei tinute office.

Toate modelele de genti office pot fi descoperite accesand site-ul oficial al magazinului online Zevo – zevo.ro.

Leave a reply