Fotoliile de masaj profesionale, de la Masatto – rasfatul masajelor de care putem avea parte oricand

Fotoliile de masaj profesionale, de la Masatto – rasfatul masajelor de care putem avea parte oricand

Desi ideea in sine nu este una noua, masajele sunt readuse in discutie ca tehnica antistres in principal. Beneficiile acestora sunt multiple, motiv pentru care publicul larg se poate bucura de masaje, fara contraindicatii.

Ce statea in calea celor care doreau si aveau nevoie de un astfel de rasfat se referea la planificarea timpului pentru sedintele de masaj. Solutia? Fotoliile de masaj profesionale, cum sunt cele de la Masatto.

Mai mult decat un magazin specializat cu fotolii de masaj, Masatto este si propriul producator al unei game exclusiviste. Fotoliile de masaj produse de Masatto imbina tehnologia avansata cu un design modern si elegant, cu functii complexe, dar reglaje intuitive si control prin telecomanda, pentru modul facil in care utilizatorul se poate bucura de un astfel de fotoliu.

Ce recomanda astfel de fotolii

Datorita tehnologiei complexe, fotoliile de masaj regasite la Masatto pot executa diverse tipuri de masaje, cu intensitate reglabila, astfel incat tot corpul sa fie masat corespunzator. Beneficiile ce rezulta din acestea sunt de altfel un lung sir de reactii pozitive.

  • Sunt recomandate publicului larg

In fond masajele nu au contraindicatii si relaxeaza. In functie de modelul preferat, fotoliul poate retine datele utilizatorului, poate memora preferintele sale, anumite programe cu tehnici combinate de masaj, putand fi folosit de mai multi membri.

In mod special se considera ca cei care sufera de epuizare fizica si psihica ar trebui sa urmeze sedinte repetate de masaje, cei cu probleme de mobilitate, dureri de spate sau care sufera de crampe.

  • Maseaza tot corpul

Fotoliile de tip 3D spre exemplu permit printr-o pozitionare corecta a corpului un masaj complet, din cap pana in picioare. In anumite puncte se acumuleaza cel mai adesea tensiune, la zona cervicala, talie sau sezut, la picioare de asemenea. Toate aceste zone pot fi masate complet si in profunzime.

In alte cazuri, functia zero gravity pozitioneaza corpul la unghiul ideal, este scanat si impreuna cu tehnologia de masaj S shape si rolele de ultima generatie masajul este unul precis si comod. Spre exemplu rolele incalzite sunt efectul acela de maini calde care maseaza si un astfel de impact asupra corpului este din start unul benefic, de relaxare indusa mai intai de toate.

  • Tehnici de masaj complexe si variate

Pentru durata de timp dorita, la intensitatea dorita, tehnicile de masaj difera. Cu alte cuvinte, un fotoliu de masaj include mai multe functii, astfel ca utilizatorul se poate bucura de framantare, presare, batai usoare, rulare, intindere, frectionare, framantare si lovire sau doar lovire.

De asemenea, pot avea perne de aer, functie de incalzire, role de masaj inclusiv pentru zona de picioare, cu programe automate, prestabilite sau posibil de personalizat.

In plus, exista si modele mai compacte ce pot fi instalate si la birou sau in confortul caminului. Masatto ofera garantie la orice tip de fotoliu de masaj ales, service asigurat si post garantie.

Pentru ca testarea este exemplul cel mai elocvent pentru ce inseamna capacitatea de masare a unui fotoliu, pot fi testate modelele dorite in showroom. Detalii in acest sens se regasesc in cadrul paginii oficiale.

Leave a reply