Fasa de tifon – de ce nu trebuie sa iti lipseasca niciodata

Fasa de tifon – de ce nu trebuie sa iti lipseasca niciodata

Se intampla oricand accidente, fie ele casnice sau nu. Legea in vigoare mentioneaza despre trusa de prim ajutor pe care trebuie sa o avem cu totii, fie in masina, fie la locul de munca sau acasa. Dintre toate tipurile de pansamente, fasa de tifon nu ar trebui sa iti lipseasca niciodata. Iata de ce!

Fasa din tifon gasesti la Sanrotex, in stoc imediat disponibil

Dintre toate tipurile de pansamente, fasa din tifon este mai populara, mai frecvent utilizata. Asta pentru ca se potriveste in orice caz, pentru orice zona a corpului si aproape orice tip de rana. O fasa de tifon o folosesti atat pentru pansarea zonei pentru a se vindeca si a fi ferita de factori externi, pansament pe care il schimbi frecvent, cat si ca masura provizorie.

Prin insasi definitia sa acest tip de produs este indispensabil. Pansamentul aplicat pe plaga va preveni contaminarea, opreste sangerarea sau fixeaza mai bine stratul de tifon de pe suprafata plagii. Inainte de a face asta insa, zona trebuie curatata foarte bine si dezinfectata, observand si daca exista corp strain pe plaga.

Cand si cum folosim o fasa din tifon, in viata reala

Intelegem deci care este importanta unui astfel de produs. Acum sa vedem si cat ne este de practic si de ce ar trebui sa il avem la indemana in viata reala. Fasa din tifon poate fi folosita ca pansament lejer peste o plaga, rana sau post operator.

Este util atat in cazul uman, cat si in cazul unui animal. Daca a fost sterilizat spre exemplu si abdomenul are nevoie de cateva zile de ingrijire pana la inchiderea operatiei, chiar daca au fost folosite ate care se resorb, veterinarul va recomanda aplicarea de iod, curatarea zonei si pansarea pentru ca animalul sa nu se linga si sa nu atinga zona.

De asemenea, fasa din tifon este versatila si va ajuta sa o folositi ca pansament util aproape oricand – cand te-ai fript, taiat, operat etc. Ba chiar poate fi folosit impreuna cu strat generos de vata. In plus, fata de alte tipuri de produse, are un pret accesibil.

De unde poti comanda fasa din tifon

Pentru cei care nu stiu inca, Sanrotex este furnizor pentru diverse unitati medicale si institutii fel de fel, in special din zona medicala. De la acesta pot fi comandate diverse consumabile medicale, dar si echipamente, mobilier sau dezinfectanti. Printre altele este disponibila si fasa din tifon.

Mai mult decat atat, Sanrotex cu pagina oficiala sanrotex.ro, este importator direct, de seringi, dar si producator de fase din tifon. Asa cum vei gasi si in pagina oficiala la clasa de fase din tifon sunt disponibile cele de 10×10 cm, 10×15 cm sau cele de 10×20 cm.

Pentru comanda, oricine este interesat poate opta pentru pagina online. Daca este vorba despre o cantitate este mai mare, poate fi solicitata o oferta personalizata. In acest sens este recomandat sa ceri o cotatie de pret, dar poti face asta tot din pagina oficiala.

Contact:

0371 669 339

+40 790 871 000

+40 372 870 035 (FAX)

online@sanrotex.ro

Leave a reply