Extras de plan cadastral pe ortofotoplan disponibil online

Extras de plan cadastral pe ortofotoplan disponibil online

Planurile pentru casa sau terenul tău pot începe cu dreptul! Actele de care ai nevoie pentru a vedea poziția exactă a acestora sunt disponibile online și pot fi preluate de pe adresa de e-mail. Este foarte simplu să obții anumite documente, doar prin introducerea unor detalii despre imobilul sau terenul respectiv. Descoperă cum poți avea un extras de plan cadastral pe ortofotoplan disponibil online!

Pentru a putea beneficia de un astfel de document trebuie să ai la îndemână în primul rând cartea funciară. În funcție de numărul acesteia va fi generat și extrasul de plan cadastral. Actul cuprinde mai multe detalii esențiale pentru cunoașterea terenului sau a imobilului și vei avea nevoie de acesta la vânzare sau cumpărare, cât și la renovare. Dacă vrei să descarci online un extras ortofotoplan, trebuie doar să introduci adresa ta corectă de e-mail.

Extrasul se generează automat, pe baza detaliilor introduse de tine, așadar fii foarte atent la ceea ce tasezi! Solicitantul își asumă pe deplin datele furnizate. În cazul în care acestea sunt eronate, compania care emite extrasele nu are nicio vină. Documentul poate fi eliberat atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice.

Comandă un extras de plan cadastral pe ortofotoplan disponibil online!

Modalitatea de a solicita aceste documente este una prin intermediul internetului. Nu ai nevoie de cont sau de un alt tip de înregistrare, ci trebuie doar să introduci pe site-ul Ortofotoplan.ro detalii cu privire la: tipul planului (pentru imobil sau teren), numărul cărții funciare, județul, comuna/orașul sau sectorul respectiv.

Următorul pas este să aloci o deosebită atenție datelor de facturare. Trebuie să introduci tipul persoanei (fizice sau juridice), apoi adresa completă, numele tău complet, numărul de telefon și adresa de e-mail. Datele furnizate nu trebuie să fie pentru un extras de carte funciară colectivă, acest pas fiind unul pe care solocitantul își asumă responsabilitatea.

Prețul pe care îl plătești pentru un astfel de document este unul relativ mic și pe care oricine și-l poate permite. În plus, dacă vei comanda și un al doilea extras cadastral, poți beneficia de o reducere a prețului. Pe site ai toate detaliile pe care trebuie să le știi înainte de a comanda un document de acest tip, cât și prețul său.

Care sunt beneficiile unui extras de plan cadastral pe ortofotoplan online?

În primul rând te bucuri de mai mult timp liber. Nu mai trebuie să petreci ore în șir la ghișee în așteptarea documentului și nici să îți faci griji despre modul în care va ajunge la tine. Odată eliberat, îl vei primi pe e-mailul tău, fără ca acesta să se deterioreze.

În al doilea rând, rapiditatea și prețul fix sunt alte două avantaje de care ai parte la comandarea acetuia online. Detaliile se completează imediat, iar eliberarea lui se face în cel mai scurt timp.

Nu în ultimul rând, serviciile pe care le are acest site sunt complet autorizate. Documentele sunt autentice, iar datele înscrise pe acestea pot fi verificate oricând pe site-ul ANCPI.

Leave a reply