Dormitorul in stil clasic – rasfat si eleganta cu piese de mobilier clasice de la VD Interior

Dormitorul in stil clasic – rasfat si eleganta cu piese de mobilier clasice de la VD Interior

Pentru cei care iubesc rafinamentul mobilierului clasic amenajarea unui dormitor nu are cum sa fie altfel decat pastrand ca elemente centrale mobila de acest stil. Ca si principii, se tine cont de imbinarea armonioasa a elementelor, nu sunt preferate contrastele tipatoare, iar accentul cade pe detalii.

Pentru cei in cautare de astfel de optiuni o recomandare este VdInterior.ro. Aici se vor gasi astfel de piese de mobilier si mai mult decat atat, pot fi comandate si cele dorite in mod expres, cele gandite cu detalii ce personalizeaza proiectul. Altfel spus, VD Interior poate realiza mobila clasica dorita, cu maxima pricepere si calitate.

Paleta de culori

Nu doar alegerea in sine de mobila clasica din lemn masiv conteaza, ci si ceea ce tine de paleta de culori. Sunt preferate tonurile calde, naturale si nu stridente. Bejurile sau albul unt sunt printre alegerile de top. Desigur, nu spune nimeni ca spatiul trebuie sa fie lipsit de culoare, insa astfel de accente pot fi redate de detalii aurii sau argintii, specifice stilului clasic.

Cat priveste materialele si textura acestora, mobila clasica trebuie sa emane eleganta, sa fie despre opulenta insa intr-o maniera de bun gust. Mobila clasica este egala cu  o calitate superioara, astfel ca ansamblul mobilier ce va face parte din dormitor ar trebui sa fie exclusiv din lemn masiv. In plus, finisajele de calitate sunt si ele un reper.

Detalii, detalii

Mobilierul clasic dispune de detalii migaloase, ce pot aglomera vizual. Asadar nu sunt neaparat necesare prea multe piese de mobilier clasic intr-un dormitor. Spre exemplu daca spatiul in sine nu este prea generos, se poate pastra mobilarea de nevoie, rezumata la un pat cu doua noptiere, dulap si eventual o comoda. Fara scaune, fotolii sau dormeza.

In completare, o astfel de mobila are nevoie de o continuare a designului cu acelasi stil. Pot fi preferate candelabrele, masive, cu detalii si el. La decorul peretilor tablourile ar trebui sa insufleteasca totul, picturi bogate in detalii si ele.

Mobila clasica pentru dormitoare, de la VD Interior

Catalogul de mobila cu stiluri orientative este disponibil online. Se remarca seturile complexe cu pat, noptiere, comoda si oglinda. In special tonurile neutre sunt preferate si mult auriu pentru stilul somptuos.

Pentru cei care doresc in acelasi timp sa pastreze si o nota a simplitatii, a minimalismului ce se apropie foarte mult de conceptele moderne de amenajare pot fi alese acele seturi de mobila din lemn masiv, clasica, dar cu mai putine detalii. Spre exemplu linia dulapului este una simpla, cu usi culisante si oglinda, fara alte sculpturi si detalii decorative.

Exista atat de multe variante, dupa preferinte. Mobila clasica de la VD Interior poate trona in case impunatoare, in dormitoare mari, fiind asemanate cu rasfatul regal. Pentru optiuni mai minimaliste astfle de seturi se pot integra in orice tip de dormitor, conditia ramane aceeasi ca intreaga locuinta sa fie  pe aceeasi lungime de unda, stilul clasic sa fie definitoriu.

Leave a reply