Despre bonusul de bun venit si aspectele importante ale pariurilor sportive

Despre bonusul de bun venit si aspectele importante ale pariurilor sportive

Daca esti nou in ale pariurilor, trebuie sa intri cat mai repede in posesia bonusului pe care casa de pariuri ti-l pune la dispozitie. Pentru inceput, iti recomand sa arunci o privire pe Piatadeponturi.ro. Acolo vei regasi case de pariuri consacrate precum FORTUNA, BETANO, UNIBET, WINBET si asa mai departe. Tot acolo vei gasi si bonusurile de inceput pe care acestia ti-l ofera.

Sumele difera, vei observa si tu. In functie de suma, dar si de termenii si conditiile de joc impuse poti alege clientul carei case de pariuri vrei sa fii.

Cum intri in posesia bonusului? Ei bine, pentru inceput trebuie sa iti deschizi un cont de utilizator. Apoi trebuie sa depui o suma de bani in cont – bonusul este oferit sub forma de procent din suma depusa initial. Aceasta difera, dupa cum ti-am spus, exista case de pariuri ce ofera bonusuri de 100% la prima depunere sau de 50%. Vezi aici bonusuri cazino online.

Exista si acel bonus numit pariu fara risc. Cum se procedeaza in acest sens? Ei bine, trebuie sa faci o depunere si sa plasezi primul pariu. In cazul in care castigi, nu vei putea sa beficiezi fizic de bani. Daca biletul este necastigator, casa de pariuri iti da voie sa eliberezi din cont un anumit procent din suma pariata. Mai pe scurt, oricare ar fi rezultatul, tu nu vei iesi in minus.

Aspecte esentiale pentru un castig cat mai sigur

Probabil si tu incerci sa afli secretul castigului constant, fara urma de pierdere. Tin sa te anunt ca acest secret nu exista si ca totul tine de intuitie si noroc. Bineinteles, jucand constant, iti vei antrena aceste atuuri. Dupa un timp vei observa ca vei castiga din ce in ce mai des, dar trebuie sa te astepti si la o infrangere din cand in cand.

Poti incepe antrenamentul atuurilor cu biletul zilei de la Piatadeponturi.ro. Totusi, iti sugerez sa nu pui foarte multe meciuri pe un bilet. Sa iti explic de ce: daca majoritatea meciurilor nu sunt castigatoare, suma castigata de tine va fi mult mai mica, iar sansele ca multe dintre meciuri sa nu fie castigatoare sunt mari. Alege sa pariezi doar pe ce esti sigur, iar asta iti va spori castigul.

Cotele si cum alegi pe ce pariezi in functie de ele

Probabil stii ce inseamna cota, eu doar iti voi reaminti – este numarul ce face corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Mai pe scurt, o cota mai mica iti poate aduce un castig substantial. In cazul in care pariezi pe o echipa ce are o cota mai mare, in cazul unui castig, banii in posesia carora vei intra nu vor fi prea multi.

Nu uita sa ai in vedere si alte aspecte cand pariezi precum: starea gazonului, jucatorii ce vor lipsi, daca echipele au suporteri noi, daca una dintre echipe vine din deplasare sau dupa un meci greu si jucatorii nu s-au odihnit corespunzator.

Totul tine de tine si de cat de informat si sigur atunci cand pariezi. Nu te arunca asupra unor meciuri riscante – priveste din umbra si pariaza doar atunci cand stii ca vei castiga.

Leave a reply