De demult…

De demult…

Aveam doar 17 ani si cateva luni cand testul de sarcina a aratat doua liniute. Am fost cea mai fericita femeie in acel moment, credeam ca de atunci numai fericirea se va opri in drumul nostru. Cu toate acestea barbatul pe care il iubeam a disparut, nu a vrut sa mai auda de mine sau de copilul pe care il purtam in pantece. Un an de zile am putut sa stau in acel apartament, dar mai apoi cat sa ma mai tina si proprietarul cand eu nu puteam plati chiria?

Peste tot unde mergeam eram refuzata pentru ca aveam un copil mic si nimeni nu imi putea face programul in functie de el. Mai veneau si atatea cheltuieli, trebuia sa angajez si o persoana care sa stea cu cel mic cat eu lucram, iar parca de la luna la luna banii erau tot mai putini. Apoi mi-a povestit cineva despre videochat, despre faptul ca se pot castiga bani din aceasta meserie.

La inceput am refuzat, dar apoi m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca nu am nimic de pierdut daca incerc. Imi aduc si acum aminte cum paseam timid pentru prima oara in studio-ul de videochat, totul mi se parea nou, aveam impresia ca am intrat intr-un mini palat. Locul acela m-a cucerit la scurt timp.

Am inceput sa invat mai multe despre cum sa devin un model videochat bun, iar apoi lucrurile s-au schimbat in viata mea. Acum aveam bani, puteam sa ii ofer un viitor fiului meu, puteam sa ne asigur o viata mai buna. Aceasta meserie mi-a deschis ochii catre viitor, m-a facut sa imi dau seama ca nici nu se putea mai bine.

Ca si model nu am castigat doar bani ci si prietene foarte bune, in plus am invatat sa am mai mare grija de mine. Sa cunosc mai bine persoana care se afla in fata mea si sa nu ma mai las pacalita de barbati. De asemenea am invatat cum sa port conversatii de ore intregi fara sa ma plictisesc si fara ca persoana cu care conversez sa se sature de mine. Aceste aspecte sunt foarte importante pentru o femeie si nu regret nici o decizie pe care am luat-o.

Leave a reply