De ce sa optezi pentru un aparat de cafea profesional propriu?

De ce sa optezi pentru un aparat de cafea profesional propriu?

Tuturor ne plac pauzele si mai ales, cele de cafea. Cafeaua a devenit de mult timp motivul perfect de a lua o pauza fie de la treburile casnice, fie de la atributiile de la locul de munca. Obisnuim sa bem cafea acasa, cand iesim in oras cu prietenii si la locul de munca.

Apreciem cafeaua buna, tare si aromata si care practic ne invaluie cu mireasma ei, in special atunci cand este proaspat macinata. Din acest motiv, pentru a ne bucura de o cafea de calitate, trebuie sa avem in vedere doua aspecte esentiale – cafeaua, produsul propriu zi, dar si aparatul care o prepara.

Pe piata din Romania au patruns incet incet produsele de calitate. Sunt unii producatori de care cu totii am auzit si ale caror produse sunt extrem de laudate si preferate de cei ce apreciaza corect adevarata calitate a cafelei.

Daca in privinta cafelei, gusturile sunt de cele mai multe ori subiective, fiecare dintre noi avand alte preferinte, in ceea ce priveste aparatul ce o prepara, alegerile sunt ceva mai simple.

Aparatele de cafea profesionale – noi sau in custodie?

Aceasta este o dilema cu care au de-a face proprietarii de cafenele, hoteluri si restaurante ce doresc sa le ofere clientilor sai o experienta unica, o cafea de calitate care sa ii faca sa se intoarca mereu la ei.

Echipa de la cafeaplus.ro vine in ajutorul acestora cu cateva lamuriri in ceea ce priveste achizitia aparatului de cafea.

Cu siguranta comoditatea este motivul pentru care multi proprietari de localuri prefera aparatele de cafea in custodie. Acestea le sunt oferite gratuit de catre diverse firme. In schimb, sunt nevoiti sa achizitioneze cafeaua intr-o anumita cantitate si la un pret cu mult peste cel al pietei. In plus, sunt nevoiti sa achizitioneze anumite tipuri de cafea.

Totusi, daca opteaza pentru achizitionarea unui aparat de cafea profesional nou, acesta practica devine proprietate personala. In acest fel isi pot selecta singuri tipurile de cafea preferate si inclusiv furnizorii de la care sa le achizitioneze.

Un alt avantaj major este reprezentat de faptul ca vor face economii destul de mari din pretul cafelei. Pretul per kilogram de cafea pe piata este cu mult mai mic decat cel platit firmelor ce ofera in custodie aparate de cafea. Putem vorbi chiar de un pret de aproape 3 ori mai mare. Iar daca rulajul de cafea de la cafenea, hotel sau restaurant este mare, clar varianta optima este aparatul de cafea propriu.

De ce sa plateasca un pret atat de mare cand pot avea propriul aparat si sa achizitioneze cafeaua la un pret corect? In cadrul magazinului online cafeaplus.ro, cei interesati regasesc aparate de cafea profesionale noi si in regim second hand de la marci cunoscute pe aceasta nisa, precum Expobar.

Mai multe detalii in legatura cu produsele puse la dispozitia clientilor de catre cafeaplus.ro cei interesati regasesc direct pe site-ul oficial.

Leave a reply