De ce sa optezi din start pentru o centrala termica pe gaz – iata avantajele tale

De ce sa optezi din start pentru o centrala termica pe gaz – iata avantajele tale

Alegi finisajul peretilor pentru locuinta ta, alegi pardoseala, piesele de mobilier si elementele de decor, insa atunci cand ajungi la sistemul de incalzire te blochezi. Atat de multe alternative pe piata de profil din Romania, incat nici nu mai stii ca este bun sau nu.

Astazi vreau sa punem la punct cateva chestii: de ce centralele termice pe gaz sunt mai rentabile, de ce iti recomand sa investesti in una. Dupa ce punem la punct toate aceste lucruri te invit sa verifici stocul de la Magazinul Instalatiilor – aici gasesti centrale termice pe gaz de la producatori de top de pe aceasta linie de profil.

Combustibilul pe care centralele termice pot functiona

 La capitolul combustibil cu care centralele termice pot functiona, in functie bineinteles de tiparul dupa care sunt create, vorbim de 6 alternative:

  • gaz;
  • motorina;
  • GPL;
  • electricitate;
  • combustibil lichid tip M;
  • combustibil solid – lemne sau peleti.

Cat de avantajoase sunt toate acest tipuri de combustibil? Ei bine, vom lua aici in calcul doar costurile prin comparatie. Asadar, incalzirea electrica este de 4-5 ori mai scumpa decat cea pe gaz, in timp ce cea cu GPL este de 3-4 mai scumpa decat alternativa avuta de noi in vizor si anume gazul.

Motorina este la fel de scumpa ca GPL-ul prin comparatie cu gazul. In schimb, doar alimentarea cu combustibil solid este aproximativ la fel de avantajoasa precum cea cu gaz.

Atentie! Gazul este mai ieftin si mai avantajos de folosit pentru incalzire doar daca locuinta ta este racordata la reteaua de gaze naturale. Daca nu dispui de gaz, o sa ai nevoie de lucrari de racordare ce s-ar putea sa aiba un pret cam usturator. Intereseaza-te in acest sens.

Achizitioneaza doar din surse sigure – verifica oferta de la Mancaro

Mancaro este firma ce activeaza in mediul online prin intermediul magazinului propriu magazinulinstalatiilor.ro. Personalul ti-a pregatit un stoc vast de centrale termice pe gaz din care tu o poti alege pe cea de interes pentru tine. Trebuie doar sa dai click aici https://magazinulinstalatiilor.ro/11-centrale-si-cazane-termice.

Ariston, Wilo, Raodyne, Ferro si Avansa sunt doar cativa dintre producatorii a caror centrale termice pe gaz se regasesc in stocul magazinului anterior mentionat. Tot de aici poti achizitiona si accesorii pentru centrale termice.

In cazul in care ai nelamuriri, iti recomand sa iei legatura cu personalul Mancaro pentru suport si sfaturi utile. Contacteaza-i la numarul de telefon 0746 326 668 sau prin e-mail: comenzi@magazinulinstalatiilor.ro. Sediul central la firmei este in Suceava pe strada Soimului, nr. 4.

Leave a reply