De ce sa apelezi la serviciile de transport marfa? Regasesti mai jos tot ce voiai sa afli!

De ce sa apelezi la serviciile de transport marfa? Regasesti mai jos tot ce voiai sa afli!

Despre transportul de marfa se pot spune multe. In primul rand, transportul reprezinta un pilon la baza economiei fiecarei tari. Din acest fapt, ar rezulta ca existenta firmelor de transport este indispensabila.

In al doilea rand, datorita afacerilor tot mai infloritoare ce au nevoie de asemenea servicii, firmele de transport s-au extins si ele vizibil pe piata de profil. Insa, deoarece unele marfuri au nevoie de o atentie aparte pe parcursul cursei, cum identifici firma ce corespunde cerintelor tale?

Recomandarea mea este Heavy Cargo Spedition. O companie relativ noua, infiintata in 2016, dar care ofera excelenta in expedierea marfurilor la destinatia dorita. Angajatii companiei au peste 10 ani de experienta in domeniul transporturior, fiindu-le recunoscute profesionalismul, seriozitatea si determinarea.

Pentru a fi totul mai practic, acestia s-au extins si in mediul online. In cadrul site-ului vei gasi servicii eficiente de transport marfa diversificate pe mai multe arii precum:

 • Transport terestru: agabaritic si standard
 • Transport maritim
 • Transport aerian

Regaseste in cadrul portofoliului marfa pe care chiar tu vrei s-o transporti

Trebuie sa stii de la bun inceput ca echipa Heavy Cargo Spedition ofera servicii de transport marfa in tara, dar si in afara acesteia, in regim normal sau special. In portofoliul acestora se regasesc diferite metode de incarcare/livrare, dar si categorii de marfuri pe care acestia pot sa le transporte precum:

 • Utilaje Agricole
 • Utilaje constructii
 • Structure metalice
 • Combine
 • Tractoare
 • Excavatoare
 • Concasoare
 • Vole
 • Rezervoare
 • Tramvaie
 • Locomotive si voagoane de tren etc.

Transportul terestru al alimentelor – indicatii importante

Transportul terestru este in esenta o actiune complexa – atat datorita exigentelor tale, cat si prin totalitatea masurilor de siguranta si confort pe care firma de transport trebuie sa le ia in calcul.

Intreg pachetul ce urmeaza sa ajunga la destinatia aleasa de tine trebuie manevrat cu grija, indiferent daca este fragil sau nu. Heavy Cargo Spedition cunoaste foarte bine aceste aspecte si de aceea iti pune la dispozitie transport efecient, realizat corespunzator datorita sistemelor din dotare.

Totodata, cand vine vorba de transportul de alimente, grija trebuie sa fie si mai mare. Echipa pune la dispozitie optiunea de transport frigo in care temperatura este permanent controlata datorita sistemului special conceput care asigura si mentine temperatura dorita.  Acest tip de transport se aplica atunci cand vine vorba de  marfuri perisabile, cum ar fi: flori, carne, fructe, ciocolata, etc.

Vara, anotimp in care temperaturile pot depasi chiar si media normala, acest tip de transport se impune cu atat mai mult. In functie de marfa transportata, trebuie respectate anumite reguli si nu doar cele de igiena stricta pe care Heavy Cargo Spedition le are deja in vedere.

De exemplu, daca ai de transportat alimente refrigerate, este necesara metinerea acestora la maxim 5⁰C sau la o temperatura specifica produsului, sub 0 grade Celsius. Totodata, trebuie sa stii ca se respecta si termenul de valabilitate.

Mai multe informatii privind tipurile de transport enumerate anterior vei descoperi daca accesezi site-ul https://hcspedition.ro/. Tot in cadrul acestuia vei descoperi si pretul aferent fiecarui tip de transport in parte si ce masuri de siguranta se impun.

Leave a reply