De ce avem nevoie de suplimente alimentare nutritive

De ce avem nevoie de suplimente alimentare nutritive

Consumul de fructe si legume a fost intotdeauna una dintre cele mai bune modalitati de a obtine cele mai multe dintre vitamine, minerale si alte substante nutritive, corpurile noastre au nevoie de toate acestea sa fie sanatoase.

Au existat imbunatatiri semnificative in productia, distributia, prelucrarea si transportul produselor alimentare, dar acest lucru a avut un efect negativ asupra valorii nutritive a alimentelor pe care le consumam astazi.

Consumul unei asa-numite diete sanatoase astazi necesita inca un supliment nutritiv alimentar bun pentru a compensa lipsa nutrientilor.

De exemplu, astazi va trebui sa manancati aproximativ 8 portocale pentru a obtine aceeasi cantitate de vitamina A fata de perioada in care bunicii nostri mancau doar o portocala in zilele lor. De asemenea, ne confruntam si astazi cu pericole majore care au un impact direct asupra sanatatii noastre. Exista o poluare majora in aerul pe care il respiram zi de zi.

Uzinele fac zgomote in atmosfera zi si noapte, lumea pare sa se miste intr-un ritm mai rapid astazi decat oricand in istorie.

Astazi nu mai avem suficient timp sa pregatim o masa echilibrata din punct de vedere nutritional, asa ca apelam tot mai des la restaurantele de tip fast-food sau la alimentele ambalate si prelucrate, cunoscute si sub numele de mese festive.

Copiii, chiar si adultii urasc orice fel de mancare care arata sau are un gust neplacut, un supliment nutritional alimentar poate fi o gustare placuta si este disponibil sub forma de tablete, capsule sau lichide.

In multe tari din intreaga lume orezul si cartofii sunt principalele ingrediente din dieta lor. Cu toate acestea, studiile efectuate arata ca atat cartoful cat si orezul au pierdut peste 50% din vitamina A, C, B1 si 28% din calciu in ultimii 50 de ani.

Alte 25 de fructe si legume disponibile au aratat niveluri semnificativ mai scazute de vitamine si minerale comparativ cu 50 de ani in urma.

Stresul este, de asemenea, una dintre cele mai mari cauze ale problemelor de sanatate de astazi, modificarile stilului de viata si ritmul acut de viata isi asa amprente asupra corpului nostru.

Toti acesti factori provoaca deteriorarea sistemului nostru imunitar si lasa corpul susceptibil la toate bolile. Este bine cunoscut faptul ca aceste suplimente alimentare nutritionale pot ajuta la imbunatatirea si revitalizarea sistemului imunitar al organismului.

Nu ne putem baza pe alimentele pe care le consumam pentru a furniza substantele nutritive de care au nevoie corpurile noastre pentru a trai astazi o viata sanatoasa.

Suplimentele alimentare nutritive ca cele de pe https://www.mesfarma.ro/ sunt esentiale astazi ca parte a rutinei noastre zilnice pentru a ne mentine cat mai sanatosi.

Alimentele alimentare sunt potrivite pentru a diminua diferite afectiuni printe care si artrita. De asemenea acestea sunt excelente pentru persoanele care vor sa se mentina in forma.

Leave a reply