De ce alegem sa importam marfa din China

De ce alegem sa importam marfa din China

Nu exista aproape nici un produs, fie ca vorbim de imbracaminte, incaltaminte sau jucarii care sa nu poarte amprenta „made in China”. Din pacate, in Romania, import marfa China a inceput sa atinga cote foarte mari, iar lanturile mari de magazine nu se sfiesc sa scrie pe produse ca sunt din China.

De cele mai multe, aceste produse sunt de o calitate care lasa de dorit si oricine s-a imbracat cu cel putin un produs din China a vazut ce se intampla cu acesta: se deterioreaza foarte repede avand in vedere preturile marfii care nu sunt deloc de neglijat, mai ales cand poarta amprenta unor branduri recunoscute.

Este recunoscut faptul ca China ereprezinta a doua economie a lumii si cel mai mare producator de bunuri de pe Glob. In ultimii ani, import marfa China a vizat in mare parte produsele ieftine pe care le gasim fie la tonete, fie in centrele specializate precum Dragonul Rosu, recunoascut de majoritatea.

Marfa adusa din China este ieftina, iar profiturile vanzatorilor sunt uriase. Marfa luata ieftin, de calitate net inferioara, aduce profituri foarte mari celor care se ocupa cu vanzarea unor astfel de produse. Din pacate, numarul tot mai mare de produse aduse din China si calitatea slaba a acestora a adus cu sine si formarea unor prejudecati cu privire la calitatea produselor chinezesti.

De cele mai multe ori, acestea nu mai sunt prejudecati cat adevaruri. Sunt anumite site-uri de profil cu care romanii fac cunostinta daca doresc sa achizitioneze mai multa marfa pe care sa o vanda ulterior. Doar pe trei site-uri, numarul produselor este urias: peste un miliard de produse import marfa China.

Cum procedati

In cazul in care doriti sa va deschideti o afacere cu produse aduse din China, cautati site-uri care se ocupa cu asa ceva. Cu cat cantitatea de produse este mai mare, cu atat puteti beneficia de reduceri substantiale si mai puneti in felul acesta un ban deoparte.

Costurile de transport nu mai sunt o problema, deoarece reprezentantii site-urilor specializate va ajuta cu toate informatiile de care aveti nevoie. Trebuie doar sa stiti ce doriti sa cumparati si in ce cantitate. Pentru inceput, trebuie sa vedeti de bugetul de care dispuneti pentru a face o astfel de investitie.

In cazul in care doriti produse diferite de la mai multi producatori, veti putea sa le primiti intr-un singur transport. In functie de greutatea si volumul pachetelor sau pachetului daca este unul singur mai voluminos, alegeti cea mai buna varianta de transport.

In cazul in care nu sunteti multimiti de marfa sau aceasta nu corespunde cu ceea ce ati comandat, reprezentantii firmei la care ati apelat va ajuta sa va rezolvati aceste probleme, in sensul ca pachetele pot fi trimise inapoi si banii se returneaza.

Leave a reply