Cursuri de limba engleza online pentru copilul tau!

Cursuri de limba engleza online pentru copilul tau!

Chiar daca vara este pe sfarsite, nu te ingrijora! Inca ii mai poti diversifica programul copilului tau cu activitati interesante. De exemplu, pentru a-i insufla pasiunea pentru calatorie si pentru o limba de circulatie internationala il poti inscrie la cursurile online de limba engleza de la Docentisimo.

Limba engleza este o limba de legatura pentru o multime de tari. Foarte multa lume o vorbeste, iar daca o stapanesti cat de cat te poti descurca oriunde. Bine, tie ca adult s-ar putea sa iti fie putin greu sa o inveti, insa pentru un copil totul este cu mult mai usor.

Cursuri de limba engleza online – o activitate cu dublu avantaj pentru copilul tau!

De ce spun ca astfel de cursuri prezinta dublu avantaj? Ei bine, faptul ca totul se desfasoara online este cel dintai avantaj. Copiii oricum petrec extrem de mult timp pe laptop, telefon sau tableta, uneori chiar peste limita normalului, deci daca il inscrii la astfel de cursuri cel putin vei sti ca timpul petrecut in fata ecranului este unul benefic.

Al doilea avantaj este pentru viitorul sau. Avand in vedere ca aceste cursuri pe care Docentisimo le ofera sunt predate de profesori cu experienta prin metode interactive si inovative de predare, copilul tau va invata doar de la cei mai buni.

Cum se desfasoara lucrurile la Docentisimo?

Inainte de toate trebuie sa stii ca grupele vor fi formare din maxim 6 cursanti. In acest fel, profesorul indrumator poate fi atent la fiecare cursant in parte, deci si cunostintele pe care copilul tau le va dobandi vor fi mult mai complexe.

Cum se formeaza grupele? Fiecare grupa va fi formata din cursanti aflati cam la acelasi nivel de cunostinte. Inainte de formarea lor, fiecare copil va da un test de evaloare a nivelului, iar abia apoi va fi informat cu privire la grupa din care va face parte.

Tu, ca parinte, trebuie sa ii pui la dispozitie doar un laptop sau o tableta cu o conexiune puternica la internet. Totodata, asigura-te ca va participa la cursuri dintr-un loc linistit, tainic in care se poate concentra asa cum trebuie.

Programul este de obicei flexibil si este stabilit in functie de preferintele comune ale cursantilor. Pentru copiii de pana la clasa a doua o sedinta de curs va dura 50 de minute, in timp ce pentru cei mai mari de pana in clasa a saptea o sedinta dureaza mai mult, 70 de minute.

In cadrul paginii docentisimo.ro gasesti toate informatiile de care ai nevoie cu privire la avantajele cursurilor online de limba engleza, dar si informatii cu privire la modul de inscriere.

Leave a reply