Cuple rapide de la Tehnovest, necesare pentru diverse sisteme hidraulice si pneumatice

Cuple rapide de la Tehnovest, necesare pentru diverse sisteme hidraulice si pneumatice

Stiati ca orice sistem mecanic are integrat si un mecanism de cuple rapide? Acestea permit cuplarea, de unde si denumirea, in mod rapid, a furtunelor la sistemul aferent. Exista diverse tipuri de cuple rapide, astfel incat diferenta este in principal legata de tipul de sistem in care se vor integra, respectiv cel pneumatic sau hidraulic.

Cuple rapide de la Tehnovest

Acest furnizor este deja unul binecunoscut. Tehnovest pune la dispozitia celor interesati o gama diversa de consumabile, scule, accesorii, consumabile industraile si piese pentru echipamente pneumatice, hidraulice de asemenea.

Printre altele, regasim disponibile spre a fi comandate si cuple rapide. Cu filet exterior sau interior, cu buton de siguranta, cuple mama sau gheara, pentru compresoare, acestea sunt cateva dintre optiunile regasite aici.

Diferentele intre tipurile de cuple sunt remarcate si din punct de vedere al presiunii. La cele hidraulice, dincolo de conexiunea intre furtun si teava cupla este proiectata astfel incat sa atenueze din vibratiile ce sunt produse de sistemul in sine.

In ceea ce priveste cuplele pneumatice, acestea au o structura mai complexa, ofera siguranta sporita, iar cuplele in sine sunt mai simple.

Trebuie spus de asemenea, ca in functie de constructia lor, cuplele sunt diferite. Exista cele cu bila, filet, de aer, cu deconectare uscata etc.

Avantaje

Cuplele de la Tehnovest au la activ o serie de avantaje ce nu le poti ignora:

  • Sunt in conformitate cu standardele europene.
  • Calitate certificata.
  • Usor de utilizat, fie ca vorbim despre asamblarea lor sau dezasamblarea lor.
  • Sunt indicate pentru diverse praguri de presiune – 10, 16 bari de asemenea.
  • Realizate din materiale de calitate, fonta maleabila zincata sau inox, rezistente in timp fata de diversi factori.
  • Au greutate redusa, ofera siguranta in utilizare.

Cum pot comanda

Tehnovest te conecteaza rapid, asa cum ar face si cuplele, cu acest domeniu, al stocului generos de produse pentru sistemele industriale. Comenzile pot fi facute rapid, direct din cadrul paginii oficiale. Avantajul este ca livrarea este rapida si astfel optimizezi si din timpul necesar pentru a pune la punct achizitia cuplelor necesare.

In cadrul paginii tehnovest.ro la sectiunea cuple rapide vei gasi lista completa a tipurilor de produse, codul aferent si detalii tehnice, precum si specificatiile ce tin de standardele la care au fost realizate. Poti comanda cantitatea dorita.

Leave a reply