Cumpara smart! Alege piesele auto second hand de la Wolcar!

Cumpara smart! Alege piesele auto second hand de la Wolcar!

In ziua de azi, in Romania gasesti o multime de firme ce comercializeaza piese auto second hand. Dezmembrarile auto au luat un mare avant in tara noastra, intrucat proprietarii de autovehicule cauta intotdeauna variantele cat mai ieftine, insa de calitate.

Si cum altfel sa impace ambele aspecte decat prin piese auto originale, demontate de pe masini iesite din circulatie? Vorbim, de fapt, despre piese auto in stare buna, care inca mai pot fi folosite, dar pe care le achizitioneaza la un pret cu mult mai mic decat al unor piese auto noi, din magazinele de profil.

Insa, desi totul suna roz si, analizand aceste aspecte, descoperim avantaje ce ne indeamna parca sa optam pentru piesele auto second hand, trebuie precizat faptul ca este important sa alegem cu grija firma de unde achizitionam aceste piese.

De obicei, recomandarile cunoscutilor sau feedback-urile primite de la clienti sunt de mare ajutor in luarea unei decizii in acest sens. Vin si eu cu o recomandare!

Solutii de calitate si la preturi accesibile? Bineinteles!

Asadar, daca esti in cautarea unei firme ce se ocupa de dezmembrari Audi Craiova, iti recomand sa faci o vizita la sediul Wolcar, in localitatea Malu Mare. In cazul in care nu locuiesti in zona, ai oricand la dispozitie posibilitatea de a accesa magazinul online vw-dezmembrari.ro, de unde iti poti achizitiona piesele auto dorite.

Si daca nu detii o masina marca Audi, sa stii ca la Wolcar gasesti piese si pentru Ford, Seat, Mercedes, Porsche, Skoda, Volkswagen si Mini.

Iata ce avantaje ai daca optezi pentru piesele auto comercializate de Wolcar:

  • Piese auto originale, demontate de pe masinile din parcul auto propriu;
  • Piese auto perfect functionale, ce sunt testate pe bancul de proba inainte de a fi vandute clientilor;
  • Preturi extrem de atractive si accesibile;
  • Diversitate in ceea ce priveste categoriile de piese auto disponibile la sediul din Malu Mare, dar si in mediul online;
  • Garantie de 3 luni pentru fiecare piesa auto vanduta;
  • Livrare rapida, in una sau doua zile lucratoare de la efectuarea comenzilor;
  • Service auto propriu, situat in incinta sediului din localitatea Malu Mare.

In cazul in care cauti o anumita piesa auto, iti va fi de mare folos filtrul de cautare din interfata site-ului oficial, unde va trebui sa selectezi marca autoturismului, modelul si anul fabricatiei. Ulterior, aplicatia iti va reda exact componentele potrivite pentru masina ta.

Acceseaza vw-dezmembrari.ro si beneficiaza de toate avantajele pe care le au si ceilalti clienti care deja au colaborat cu Wolcar!

Leave a reply