Cum stii ca ai ales cel mai bun dezvoltator imobiliar?

Cum stii ca ai ales cel mai bun dezvoltator imobiliar?

Timpul trece si ne trezim ca din copiii zburdalnici si pusi pe sotii devenim dornici de a intemeia o familie. Pentru ca fericirea sa dainuie in intreaga familie trebuie creat minimul de conditii si confort. Prima conditie este sa-ti asiguri o locuinta. Tu stii ce fel de locuinta ti se potriveste, daca vei vrea ca aceasta sa fie cu o camera sau compusa din mai multe pentru a avea fiecare copil intimitatea lui.

Chiar daca lucrurile par simple la prima vedere, pentru a nu avea parte de surprize neplacute este bine sa urmaresti cateva criterii inainte de a alege de unde sa-ti achizitionezi viitoarea casa.

Trebuie sa vezi care este experinta dezvoltatorului imobiliar in acest domeniu, desi nu conteaza neaparat vechimea, deoarece un dezvoltator care este la inceput de drum poate avea mult mai multi clienti multumiti avand ravna si forta de munca. Accentual trebuie pus pe numarul de lucrari efectuate si mai ales pe opiniile si multumirile clientilor.

Un dezvoltator imobiliar cu experienta va sti intotdeauna ca satisfactia clientilor trebuie pusa in prim plan. Iar ca acestia sa fie multumiti, dezvoltatorul imobiliar trebuie sa-si faca munca corect, cu pasiune si in siguranta.

Unul dintre cele mai importante aspecte este finisajul si calitatea materialelor folosite. Pentru ca imobilul sa fie sigur se vor folosi materiale de cea mai inalta calitate. La finalul lucrarilor, finisajele cladirei trebuie sa arate impecabil. In acest scop, dezvoltatorul imobiliar va trebui sa colaboreze cu cei mai iscusiti ingineri, dulgheri si mai ales proiectanti.

Primul lucru de care este atrasa o persoana este aspectul, in acest caz fiind finisajul si designul lucrarilor. Insa, acest aspect nu trebuie ne distraga de la adevaratele prioritati. Siguranta este pe primul loc si trebuie sa fim foarte atenti cum a fost efectuata lucrarea, in ce conditii si daca s-au respectat normele impuse de lege.

Dezvoltatorul imobiliar care doreste sa-si satisfaca clientii va tine cont de dorintele lor. Va cauta o zona sa fie pe placul acestora si va duce la bun sfarsit lucrarile in perioada in care a specificat si nu mai tarziu. In acest fel va da dovada ca este un om serios si va castiga increderea colaboratorilor sai.

Ca in orice alt domeniu de activitate, pretul are un rol extrem de important. Dezvoltatorul imobiliar va trebui sa analizeze amanuntit acest detaliu. Un pret ridicat si nejustificat nu va face decat sa trimita clienti concurentei. Nici un pret foarte mic nu este indicat, clientii se vor intreba ce se ascunde in spatele acestui aspect iar dezvoltatorul  imobiliar nu va putea continua sau incepe eventualele lucrari.

In concluzie, un dezvoltator imobiliar serios va finaliza in timp lucrarile, va tine cont de normele in vigoare, nu va umfla preturile si isi va respecta toti clientii deopotriva.

Leave a reply