Cum sa-ti amenajezi cu gust biroul

Cum sa-ti amenajezi cu gust biroul

Mutarea intr-un spatiu comercial nou sau pur si simplu amenajarea unui birou in cadrul unei institutii necesita nu doar putere financiara, cat si putin gust si inspiratie. Astfel, cei cu dare de mana pot opta pentru mobilier de tip clasic, cu scaune si fotolii din lemn masiv, tapitate manual, dar care necesita si o alocare financiara pe masura.

In astfel de cazuri, proprietarii nu fac rabat la calitate, iar mobilierul ajunge sa coste uneori mai mult decat construirea si amenajarea biroului, in sine. Sunt insa si situatii in care, cu un buget relativ redus, iti poti amenaja un birou dragut si modern, cu un mobilier care este atat confortabil, cat si primitor pentru vizitatori.

Iar daca piesele grele precum biroul au canapelele sunt unele pe care le cumperi cam o data in viata, atunci cand doresti sa schimbi imaginea unei incaperi, niste scaune fixe alese cu gust de pe inegal.ro te pot salva din orice situatie.

Cauta un spatar confortabil

Sa vedem insa care ar fi oferta de scaune fixe de pe piata si care ar fi cea mai potrivita birolui tau. Inainte de toate, trebuie sa facem precizarea ca scaunele fixe nu sunt simple taburete, asa cum am fi tenati sa crede. Ele sunt scaune cu spatar, dar care nu sunt ergonomice, in sensul in care ne putem roti cu ele sau sa rabatam spatarul pentru a le adapta corpului nostru.

Pur si simplu, ele sunt confortabile din fabricatie, astfel incat, atunci cand le cumparam, trebuie sa stim foarte bine la ce sa ne asteptam. In principiu, scaunele fixe nu sunt neaparat pentru munca la birou, unde oamenii opteaza in general pentru scaune ergonomice.

Acest lucru este oarecum de inteles, cata vreme petrecem ore in sir in fata calculatorului, iar o pozitie incomoda ne poate afecta sanatatea. Sunt insa si scaune fixe care se potrivesc biroului tau.

Mai multa flexibilitate

Spre exemplu, intr-o camera cu accente moderne, un scaun fix cu un spatar confortabil, cu perna la sezut, poate fi mai comod si mai util decat un scaun ergonomic de birou. Nu mai punem la socoteala faptul ca acesta poate fi asezat oriunde in incapere sau pe hol, astfel incat sa completeze un loc la o masa ori intr-un vestibul de asteptare.

Daca dorim totusi sa il cumparam pentru birou, ar fi bine sa stim foarte bine dimensiunile, in primul rand. Aceasta in conditiile in care majoritatea birourilor sunt prevazute cu sertare sau cu placi mobile pentru tastatura, astfel incat putem avea probleme atunci cand dorim sa introducem scaune fixe dedesubt.

Leave a reply