Cum sa folosesc corect produse ingrijirea pielii

Cum sa folosesc corect produse ingrijirea pielii

Ingrijirea pielii nu se rezuma, asa cum gresit inteleg unii dintre noi, doar la ingrijirea fetei. Corpul omenesc este acoperit in totalitate cu piele, astfel incat ar trebui sa avem grija de acesta, pentru a-i asigura frumusetea si fermitatea perioade cat mai lungi de timp. Exista insa si situatii in care pielea din unele zone se deterioreaza, capatand un aspect flasc sau exfoliat, ceea ce nu reprezinta o imagine prea placuta.

Cel putin in cazul femeilor, aspectul pielii este un element esential in ceea ce priveste atractivitatea pentru sexul opus, astfel incat o ingrijire adecvata va poate asigura admiratia nu doar din partea persoanei iubite, ci si a celor din jur. Cum sa obtin insa o piele ferma cat mai mult timp si, mai ales, cum sa folosesc la eficienta maxima produsele de ingrijirea pielii? Vom incerca sa gasim un raspuns la acestea, in cele ce urmeaza.

Foloseste produse de calitate

Primul aspect pe care ar trebui sa il avem in vedere este folosirea unor produse de calitate. De multe ori, atunci cand ne uitam pe rafturile magazinelor, ne orientam in special spre produsele cele mai ieftine, care sunt asezate de obicei si in zona cea mai confortabila pentru ochi si mai usor de vizualizat pentru consumatori. Pe de alta parte insa, folosirea unor produse ieftine va avea si un efect proportional cu banii pe care ii vom da pe acestea.

Prin urmare, experienta si opiniile specialistilor ne indeamna spre folosirea unor produse de calitate, chiar daca acestea au preturi ceva mai mari. Efectele asupra pielii noastre vor fi insa vizibile si, ce este mai important, vor fi de durata. Iar daca ne gandim ca astazi vom da ceva mai multi bani pentru o crema sau o masca exfolianta pentru fata, atunci cand vom calcula efectele pe termen lung, s-ar putea sa avem surpriza de a constata ca am facut chiar economie de pret.

Simte efectul termal pe pielea ta

O gama de produse ingrijirea pielii cu efect garantat asupra pielii tale este cea de la Thermal. Aici, vei gasi o serie intreaga de produse exfoliante pentru corp, dar si pe baza de apa micelara sau creme pentru dus. Preturile sunt accesibile, iar efectul lor asupra pielii este unul de durata. Acestea au darul de a indeparta cu grija celulele moarte de pe corpul tau, conferind acestuia un aspect neted si catifelat. De asemenea, solutiile micelare sunt ideale pentru curatarea produselor de machiaj, lasand tenul tau sa respire, cu un aspect natural si ingrijit.

Aplica produsele pe pielea proaspat hidratata

Toate aceste produse au insa un efect maxim atunci cand sunt aplicate corect, conform instructiunilor tehnice de pe prospect. Astfel, in majoritatea cazurilor, ele se aplica pe o piele bine hidratata, pentru un efect maxim. Asfel, dupa dus putem aplica cu succes atat cremele si mastile exfoliante, cat si gelurile calmante, indiferent ca vorbim aici de picioare sau de maini. Prin urmare, cu cat mai bine este hidratata pielea, cu atat mai bine vor fi absorbite de corp si produsele folosite.

Leave a reply