Cum sa alegi firma de curierat pentru a nu regreta mai tarziu

Cum sa alegi firma de curierat pentru a nu regreta mai tarziu

Firmele de curierat au aparut ca alternativa, necesara, la serviciile clasice de la posta. Asta nu inseamna ca toate pot oferi acest serviciu, in conditiile dorite de tine ca si client. Tocmai diferentele intre firmele de curierat vor fi motivul pentru care vei fi sau nu multumit de serviciile lor.

Ai tendinta sa alegi in functie de pret. Este una din greseli, asta pentru ca tu cauti ieftin, iar asta nu inseamna ca va fi si bun sau pe masura asteptarilor tale. Pretul trebuie sa reflecte si calitatea serviciilor. Spre exemplu, va fi important si relevant si pentru tine. Asigurarea coletului, ca acesta ajunge in timp util si in stare perfecta la destinatie, trebuie sa fie un scop pentru tine.

Intereseaza-te despre:

  • Firma si echipa de curieri

Vei lucra direct cu oamenii si asta inseamna flexibilitate si corectitudine printre altele. In mod cert te va interesa sa eviti pe cei cu reputatie nu tocmai buna. O recomandare este E-livrat. Ca tot am dat acest exemplu, descopera istoricul online. Este atat de usor in zilele noastre sa cauti informatii relevante despre un anumit prestator de servicii.

  • Ce tarife practica si in ce conditii

Trebuie sa fim constienti de faptul ca totul se rezuma la bani in cele din urma. Trebuie sa stii pentru ce platesti, asadar care sunt conditiile impuse de firma aleasa. Spre exemplu se percep taxe per kilometru, in functie de locatia livrarii sau tarifele sunt diferite in functie de mediul rural sau urban.

  • Servicii de curierat cu acoperire nationala

Fie ca esti persoana fizica sau juridica, ai de trimis unul sau mai multe colete, daca firma de curierat are servicii doar pentru Bucuresti, esti mai limitat in optiuni. Va trebui sa gasesti mereu o alta firma cu care sa colaborezi pentru alte destinatii decat capitala.

La E-livrat spre exemplu ai servicii de curierat pentru Bucuresti si Ilfov, cu expediere in aceeasi zi sau a doua zi, plus serviciu cu acoperire nationala. In mod practic, indiferent unde ai de trimis in tara un colet, poti sa ai o baza in serviciile aceleiasi firme.

  • Rapid, dar si eficient

Serviciile de acest gen se numesc servicii de curierat rapid. Asta inseamna in mod clar rapiditate, dar atentie la compromisuri de genul coletelor deteriorate atunci cand ajung la destinatie.

Nu va fi cazul daca vei colabora cu E-livrat. In plus, dupa orice livrare, clientul poate oferi si un feedback, asadar cu maxima transparenta colaborarea cu o astfel de firma de curierat inseamna realmente rapiditate, in conditii optime de livrare.

In mod special pentru cei care prin natura activitatii de zi cu zi au de trimis colete in mod frecvent, poate chiar zilnic, este absolut relevant cum va fi aleasa firma.

De obicei sunt contracte ce se negociaza, se pot semna pe anumite perioade. Este o asumare de mare importanta pentru ca modul si timpul de livrare a unui colet ce ajunge la un client este imaginea pe care o ai in fata publicului – prea putini si vor mai dori si o a doua experienta  de acest gen, deci vor evita sa mai comande de la tine.

Afla despre conditiile de colaborare cu E-livrat din cadrul paginii lor oficiale.

Leave a reply