Cum amenajezi zona de birou acasa, in varianta cat mai practica si compacta

Cum amenajezi zona de birou acasa, in varianta cat mai practica si compacta

Preconizarile actuale si supozitiile arata ca in toamna avem destul de multe sanse ca telemunca si scoala online sa fie mai mult parte din viata noastra. Contextul pandemic indeamna la adaptare constanta.

Asadar, daca este cazul sa ne gandim la amenajarea acasa a unui spatiu dedicat muncii sau studiului, atunci orientarea spre un magazin de profil de unde sa achizitionezi masa si scaun de birou va fi un plan din viitorul apropiat.

Cum faci insa ca un astfel de spatiu sa fie si practic si compact? Pentru cei care locuiesc la bloc unde camerele nu sunt foarte generoase, este evident ca intervine si nevoia de a gandi cat mai practic aceasta amenajare. La UNIC SPOT vei gasi optiuni variate pentru preferinte diverse. Iata despre ce este vorba:

Masa de birou sau masa pentru laptop?

In varianta clasica, vei gasi scaune si birou pc de la UNIC SPOT. O masa este recomandata pentru ca iti va permite o pozitie optima atunci cand lucrezi la pc. Desigur, o completare va fi si scaunul, de preferat sa fie unul ergonomic. In functie de masa vei alege si scaunul, iar din ratiuni practice, ambele decizii pot viza optiuni din cadrul eshop-ului unicspot.ro.

O alegere poate atipica, insa o masa multi purpose este cea in stil vintage, cu un cadru din metal. Este destinata si uzului casnic, deci cu atat mai usor o vei integra in locuinta. Are rafturi, este open space si nici nu da senzatia aceea ca aglomereaza zona. O gasesti disponibila la unicspot.ro la categoria masa pc.

Pentru cei care au un altfel de stil, mai alert, o alternativa la biroul clasic va fi masuta pentru laptop. Aceasta permite sa lucrezi stand in pat sau pe canapea. Ajusteaza inaltimea la care sta laptopul si este utila mai ales in cazul celor care nu doresc sa aglomereze casa cu inca o masa. Masa de laptop vei gasi la Unic Spot si in varianta ajustabila la inaltime, pe roti. Este compacta si usor de amplasat oriunde.

La capitolul scaune, daca spatiul de care dispui nu este unul foarte generos, poti opta pentru scaune pliabile sau cele ergonomice insa fara manere si ceva mai mici ca dimensiuni. La Unic Spot regasesti variante diverse si preturi sub 500 de lei, scaune accesibile deci.

Fie pentru ca esti precaut si preintampini un alt val in care telemunca se va impune, fie pentru ca ai nevoie de confort acasa, astfel de dotari sunt necesare. Descopera oferta curenta de la unicspot.ro.

Leave a reply