Cum alegi cel mai bun DJ nunta Bucuresti

Cum alegi cel mai bun DJ nunta Bucuresti

Alegerea unui DJ pentru o nunta sau o cumatrie poate fi o misiune cu adevarat dificila, mai ales intr-un oras mare, asa cum este Bucurestiul. Astfel, Capitala abunda la acest moment de oferte dintre cele mai diversificate in ceea ce priveste serviciile pe acest palier, in care fiecare pare ca se pricepe la aproape orice, atunci cand vine vorba de petreceri.

Esti sigur insa ca iti poti lasa evenimentul vietii pe mainile unor persoane de care nu ai auzit pana acum? Aceasta in conditiile in care, se stie, vinul si muzica sunt cele care pot face diferenta intre o nunta reusita si un fiasco.

Prin urmare, sa vedem care sunt criteriile dupa care ar trebui sa alegem un DJ nunta Bucuresti, astfel incat sa putem rasufla usurati a doua zi dupa nunta, iar acest eveniment sa reprezinte o amintire cat mai placuta pentru membrii familiei.

Analizeaza portofoliul

Un prim pas pe care va trebui sa il faci in alegerea unui DJ nunta Bucuresti este analizarea portofoliului de clienti pe care acesta l-a avut. In principiu, ar trebui sa fii cu putina bagare de seama atunci cand apelezi la un nou intrat in bransa, care nu are experienta in domeniu.

Astfel, un tanar sau o persoana mai putin experimentata poate are suficiente cunostinte muzicale si stapaneste foarte bine platanele cu muzica, insa o petrecere de nunta nu se rezuma doar la asta. Exista anumite momente care trebuie respectate si pe care un DJ nunta din Bucuresti ar trebui sa le cunoasca aproape la perfectie.

Dincolo de aceasta, in cadrul unei astfel de pereceri pot exista si sincope, intarzieri nedorite, pe care un DJ bun va trebui sa stie cum sa le gestioneze astfel incat sa nu existe momente moarte.

Din acest motiv, alegerea unui DJ cu experienta ar trebui sa primeze in fata unuia mai tanar, chiar daca ne gandim ca vom face o economie substantiala la bani. Iar un portofoliu cu cativa clienti pe care i-a avut sau un numar de evenimente la care a participat poate reprezenta un prim inceput al colaborarii.

Repertoriu diversificat

Dincolo de aceste aspecte, ar trebui sa ne preocupe ca DJ-ul sa se poata plia rapid pe orice gen de muzica. S-au vazut suficiente petreceri la care DJ-ul pune muzica preferata.

Insa, acesta ar trebui sa stie ca petrecerea este in primul rand a mirilor si a invitatilor si mai putin a sa. Din acest motiv, un DJ bun ar trebui sa lase putin deoparte gusturile sale si sa se plieze pe gusturile clientilor. Caci, pana la urma, la o petrecere de nunta nu faci educatie muzicala, nu-i asa?

Leave a reply