Cuiere de perete cu design deosebit – pentru case ordonate si elegante

Cuiere de perete cu design deosebit – pentru case ordonate si elegante

Un cuier poate părea o piesă de mobilier banală, ce nu necesită atât de multă atenție. Însă, înainte de a-l considera insignifiant, ar trebui să ne punem întrebarea: Când cineva intră pentru prima dată în casa noastră, ce anume observă?

Răspunsul este holul, mai exact, modul în care acesta este amenajat. Apoi, acea persoană va trebui să își lase undeva paltonul, geanta, pălăria sau eșarfa, iar locul acela nu trebuie să fie unul ales la întâmplare.

Astfel, putem spune că un cuier de perete are un dublu rol: decorativ și practic. Este important ca acesta să fie potrivit decorului general și să fie rezistent, pentru a susține articolele vestimentare și accesoriile celor din casă și ale celor care vin în vizită.

Ce trebuie avut în vedere atunci când se dorește achiziționarea unui cuier de perete?

În alegerea unui cuier de perete potrivit nevoilor specifice, trebuie să se țină cont de:

  • Spațiul disponibil;
  • Funcționalitate;
  • Design.

Dacă nu dispunem de foarte mult spațiu, putem opta pentru un cuier mai aerisit, nicidecum pentru unul care să aibă un aspect înghesuit. Este important să se țină cont ca, între spațiul disponibil și această piesă de mobilier să existe un echilibru.

În ceea ce privește funcționalitatea, cuierul trebuie să ofere suficient spațiu de stocare. În acest sens, trebuie să se ia în considerare atât dorința celor din familie de a păstra anumite lucruri în holul de la intrare, cât și numărul aproximativ al celor care vor veni în vizită.

Pentru a ține holul organizat, este necesar ca în încăpere să se mai găsească și alte piese de mobilier, cum ar fi: un dulap de pantofi, sertare pentru fulare și pălării, un dulap pentru stocarea hainelor care nu sunt de sezon etc.

Designul este important. Atât stilul, cât și culoarea cuierului trebuie să se potrivească perfect cu restul elementelor: pereți, mobilă și decorațiuni.

Cuier de perete vintage sau modern – ce să alegem?

În primul rând, alegem ce ne place. Este important ca fiecare parte din casă să fie pe placul nostru, să ne reflecte personalitatea și să ne ajute să ne simțim ACASĂ.

Dacă holul păstrează o piesă de mobilier veche, cu valoare sentimentală, se poate opta pentru un cuier de perete vintage. Acesta, cu aspectul său deosebit, va oferi întregii încăperi un farmec aparte, exprimând trăiri, emoții și amintiri.

Însă, un hol modern are nevoie de un cuier pe măsură. În acest caz se poate opta pentru unul din metal sau din bambus, simplu și elegant, care va completa perfect decorul.

NoRDA – cuiere moderne, pentru case cu personalitate

În oferta NoRDA se găsesc numeroase modele de cuiere, atât moderne, cât și vintage, selectate cu atenție pentru a se potrivi perfect caselor cu personalitate. Fie că se optează pentru un cuier din bambus, sau pentru unul metalic, calitatea și designul vor face ca acesta să arate spectaculos chiar și atunci când este gol.

NoRDA, cel mai mare magazin online de mobilă și accesorii în stil scandinav din nord-vestul țării, aduce stilul nordic în casele tuturor. Simplitatea și eleganța produselor oferite pot transforma total aspectul oricărei încăperi, accentuându-i frumusețea și exprimând pasiunea proprietarului pentru bun gust și rafinament.

Leave a reply