Completeaza confortul oaspetilor cu pilote calduroase, atent alese

Completeaza confortul oaspetilor cu pilote calduroase, atent alese

Odata cu sezonul rece vin si nevoile diverse privind confortul de care oaspetii spatiilor hoteliere au nevoie. Schimbarile de sezon trebuie imbratisate ca atare, deci e timpul de a aduce in prim plan pilotele calduroase si confortabile, care vor bucura pe oricine va beneficia de servicii de cazare in urmatoarele luni.

Iata care sunt factorii care vor influenta mereu alegerea pilotelor:

  • Umplutura pilotei – aici ai de ales intre cele cu umplutura sintetica si cele cu umplutura naturala.
  • Tipul materialelor – pentru ca unii pot prezenta reactii alergice la praf sau sunt sensibili la alergeni, materialele trebuie sa fie dintre cele antialergice.
  • Temperatura din camera hotelului – in sezonul rece, spre exemplu, chiar daca exista incalzire, e ideal ca pilota sa fie confectionata din materiale mai groase, sa fie mai calduroasa. Va oferi echilibrul optim corpului, mai ales ca recomandarea specialistilor este ca temperatura aerului pe timp de noapte sa fie mai scazuta.
  • Marimea pilotei – pentru a evita orice neplaceri, mai ales in cazul patului matrimonial, cel de doua persoane, e ideal ca pilota sa fie suficient de mare.
  • Densitatea pilotei – atunci cand tesaturile sunt mai dense, vor asigura si mai multa caldura. Cu atat va fi mai placuta utilizarea ei cu cat va fi mai pufoasa.

Un jucator important in productia de pilote pentru paturi de hotel este Brodank. Aceste accesorii au un scop foarte bine definit – de a-si aduce contributia privind calitatea somnului. Producatorul se asigura ca primesti calitatea de care ai nevoie. Ofertele sale le gasesti online pe lenjerii-hotel.ro.

De stiut cu privire la pilota pentru hotel

Pentru un confort sporit, e ideal ca pilotele sa fie mereu o idee mai mari decat dimensiunea saltelei. Deja cand dimensiunile patului sunt altele decat cele standard, e necesar sa te orientezi si dupa o pilota potrivita. Gasesti solutii in acest sens la Brodank, pe site-ul mai sus mentionat.

Trebuie sa stii ca ceea ce dicteaza in mare marte durabilitatea pilotelor este materialul din care sunt confectionate. Bineinteles ca cele naturale vor prezenta mai multe atuuri.

Alti factori care vor influenta durata lor de viata sunt grija la purtare, programul la care sunt spalate, practic tot ce tine de utilizare si intretinere. Ideal este sa te raportezi la instructiunile producatorului in acest sens. Stie ce comportament are fiecare material textil utilizat, deci si ce program de spalare se potriveste mai bine.

Descopera intrega lista de modele de pilote pe care ti-o propune Brodank pe lenjerii-hotel.ro si alege ceea ce consideri mai potrivit, in functie de unitatea administrata. Ai la dispozitie si alte produse hoteliere dintre care poti alege, incepand de la produse protectie saltele pentru hotel, perne, lenjerii de pat, pentru baie si pana la diverse textile de tipul perdelelor, a draperiilor, cuverturilor etc.

Mai ai si avantajul ca poti realiza la comanda orice produs, deci ai garantia ca se vor potrivi intocmai cu nevoile tale. Intra pe lenjerii-hotel.ro si descopera care sunt optiunile tale, beneficiind de echilibrul calitatii si al costurilor.

Leave a reply