Clinica Dr. Felix Hair Implant te ajuta sa iti recapeti podoaba capilara

Clinica Dr. Felix Hair Implant te ajuta sa iti recapeti podoaba capilara

Cu siguranta ai auzit si tu pana acum despre implantul de par. In cazul in care te confrunti cu o podoaba capilara rara sau cu lipsa firelor de par in diverse zone ale capului, ar trebui sa iei in considerare aceasta varianta.

Poate ca primul tau impuls este sa testezi anumite medicamente si seruri ce promit sa iti redea podoaba capilara pe care o aveai inainte. Si este si firesc, aceasta este solutia mai ieftina, dar nu si cea eficienta. Rezultatele obtinute astfel nu sunt cele pe care le astepti. Sunt foarte putin vizibile si, de asemenea, unele substante continute de acestea pot avea consecinte negative asupra organismului.

Implantul de par – o solutie permanenta

Dupa cum spuneam anterior, implantul de par ramane in momentul de fata singura varianta ce ofera rezultate imediate, sigure si de durata. Nu mai cheltui sume destul de mari pe produse ce nu te vor ajuta foarte mult. Este mai bine sa mergi la sigur si sa alegi sa iti faci o asemenea procedura intr-o clinica de profil.

In ceea ce priveste clinica in cadrul careia poti realiza un implant de par, trebuie sa iti spun faptul ca vei gasi pe teritoriul tarii destul de multe. Insa mare atentie! Opteaza pentru una unde aceasta procedura este realizata de medici specialisti si nu de simpli tehnicieni.

Dr. Felix Hair Implant – locul unde incepe schimbarea

Clinica Dr. Felix Hair Implant este o clinica in cadrul careia activeaza o echipa de medici ultraspecializati in implantul de par prin tehnica Quality FUE. Aceasta este o tehnica aparuta foarte recent, minim invaziva, nedureroasa si in urma careia nu vei ramane cu cicatrici sau alte urme.

Ce trebuie mentionat este faptul ca fiecare pas din cadrul implantului de par de la clinica Dr. Felix Hair Implant se face exclusiv manual, firele de par fiind extrase si implantate unul cate unul exact in locurile unde sunt necesare, facand astfel incat parul sa creasca ulterior in directia sa naturala.

Cat costa un implant de par?

Daca esti interesat de un pret implant de par, cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant te pot ajuta in acest sens. Ce trebuie sa faci? Accesezi site-ul oficial drfelixhairimplant.ro, intri la rubrica denumita „consultatie online” si iti faci o programare.

Indiferent ca ai nevoie de o consultatie pentru un implant de par, barba sau sprancene, poti avea parte de aceasta fara a trebui sa te deplasezi la sediul clinicii. In varianta online este mult mai simplu. Trebuie doar sa completezi formularul si vei fi ulterior contactat pentru confirmarea programarii.

Pretul unui implant de par difera in functie de zona pe care doresti sa o acoperi, de numarul de fire de par ce necesita extractie si implantare si de o serie de alti factori in legatura cu care vei obtine toate informatiile direct de la un reprezentant al clinicii.

Date de contact Dr. Felix Hair Implant

Sediu: Soseaua Nordului, Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0720 254 368 / 0749 260 204

Site oficial: drfelixhairimplant.ro

Email: office@drfelix.ro

Leave a reply