Clessidra – locul celebrelor corsete modelatoare, dar si mai mult de atat

Clessidra – locul celebrelor corsete modelatoare, dar si mai mult de atat

Ai putina burtica si te simti nesigura de fiecare data cand porti ceva, crezand ca toti stau cu ochii pe acea zona? Este doar in capul tau sa stii! In plus, daca vrei chiar un confidence boost ti-l dau eu imediat. De fapt, este perfect normal ca o femeie sa aiba mai multa grasime in jurul abdomenului, fiind de fapt ceva inradacinat in ADN-ul nostru.

Cand eram la rang de homo sapiens ai pesterilor, oamenii mancau cand puteau, nu cand voiau. De aceea, corpul femeiesc acumuleaza grasime in acea zona, tocmai fiindca ele sunt cele ce continua generatiile. Barbatii ar fi nimic fara noi, deci acea grasime de fapt, in perspectiva evolutiei, era pentru a ne proteja organele cele mai importante, dar si fatul in caz de erai insarcinata.

Dar desigur, mai tine si de alimentaie, de materialul genetic al familiei, precum si de alte afectiuni ale organismului ce pot influenta metabolismul. Deci daca iti doresti sa pierzi centimetri din jurul taliei, Clessidra si-a obisnuit clientele cu lenjeria si corsetele modelatoare, fiind de altfel printre putinii din Romania care aduc astfel de articole de calitate, din Columbia.

Cum actioneaza un corset modelator

Acestea sunt confectionate din materiale respirabile, iar nivelul de compresie precum si efectele difera in functie de modelul ales. Corsetul modelator vine cu 3 randuri de prindere in sistem mos si baba. Astfel tu pot alege nivelul de compresie pe zonele pe care te focusezi. Iar pe masura ce trece timpul, vei putea trece la randurile urmatoare. Corsetul actioneaza in doua moduri si anume:

  • Procesul de termosudatie

Prin termosudatie toxinele sunt eliminate mult mai rapid din organism, ceea ce duce la pierdere in greutate. Insa nu oricine are mereu timp de sala sau de exercitii fizice acasa. Deci corsetul poate fi purtat pe sub haine zilnic, chiar si cand esti la birou, iar tu pierzi centimetri si fara sa faci nimic.

  • Compresia

Corsetele de la Clessidra vin cu 4 niveluri de compresie scazuta, medie, ridicata si ultra compresie. Cel de ultra compresie este indicat in special persoanelor sedentare, actionand ca un inel gastric extern, neinvaziv, fiindca vei manca portii de mancare mai mici, iar astfel pierzi rapid din centimetri. Prin comprimarea abdomenului, obtii o modelare uniforma. De asemenea, tijele iti mentin spatele drept, ceea ce inseamna ca si durerile de spate se diminueaza in timp.

Descopera colectiile de corsete, lenjerii modelatoare, dar si articole de imbracaminte in tendinte, accesand pagina oficiala clessidra.ro.

Contact:

0730612141

0752094324

Leave a reply