Cinci motive pentru care să alegi creme naturale de la manicos.ro

Cinci motive pentru care să alegi creme naturale de la manicos.ro

Industria cosmeticelor s-a dezvoltat enorm în ultimii ani, astfel încât piața a fost invadată de o sumedenie de produse diverse. Din nefericire însă, puține dintre acestea mai respectă cu adevărat consumatorul, în sensul protejării sănătății acestuia și, mai mult, redarea echilibrului natural al pielii.

Așa se face că multe dintre produse conțin cantități mari de coloranți, aromatizanți artificiali precum si alte ingrediente de sinteza, care provoaca pielii un aspect îmbâcsit și cu rezultate incerte în ceea ce privește sănătatea si starea de bine după utilizare îndelungată.

Acesta este motivul pentru care producători precum manicos.ro și-au propus să aducă pe piață propria gamă de creme naturale și produse cosmetice, în general, care folosesc aproape în totalitate produse extrase din natură. Să vedem, în rândurile următoare, care ar fi acestea și beneficiile pe care le conferă ele pentru organism.

Creme naturale pentru îngrijirea tenului

O primă categorie extrem de căutată atunci când avem de-a face cu produsele cosmetice este reprezentată de creme naturale pentru îngrijirea tenului. Nu trebuie să fii sociolog sau psiholog pentru a constata că prima impresie pe care o face o persoană atunci când se prezintă este dată de expresia feței.

Din acest punct de vedere, un ten neîngrijit sau care denotă unele probleme de sănătate se va vedea de la o poștă. Acest lucru poate sa atraga o stimă de sine scăzută, cu efecte nedorite atât în viața personală, cât și în societate, indiferent că vorbim aici de școală, locul de muncă sau grupul propriu de prieteni.

De cealaltă parte, un ten frumos și care denotă o bună îngrijire va atrage din primul moment atenția, stârnind totodată invidia doamnelor și admirația sexului opus. În acest scop, gama de creme naturale de la manicos.ro vine în sprijinul tău cu produse aproape în totalitate naturale, care folosesc în peste 98 la sută ingrediente si extracte din plante, prietenoase cu organismul și cu mediul înconjurător totodată.

Produse cosmetice pentru păr si ten

Părul este o altă preocupare majoră a doamnelor, din toate timpurile. Simbol al feminității, acesta poate schimba radical aspectul fizic al unei femei. Din acest punct de vedere, femeile au apelat din cele mai vechi timpuri la trucuri pentru îngrijirea pielii si parului, prin aplicarea cunoscutelor măști cu miere, cu ou sau alte extracte din plante, pentru menținerea vitalității și a aspectului sanatos.

Podoaba capilară reprezintă o preocupare majoră și în zilele noastre. Astăzi avem la dispoziție o mare diversitate de vopsele și soluții pentru păr dar acestea sunt de cele mai multe ori artificiale și invazive pentru organism. Nu puține au fost chiar cazurile în care aplicarea în exces a acestui tip de produse, fără consultarea unui specialist, a condus la pierderea parțială sau totală a părului.

Alternativa este însă la îndemâna ta, prin folosirea unor creme și șampoane naturale, uleiuri certificate ecologic, precum poti gasi aici.

Descoperă toată gama de cosmetice naturale de la manicos.ro .

Contact Manicos: 021.4138950; 0751059459.

Leave a reply