Cele mai noi tendinte despre mobila de living

Cele mai noi tendinte despre mobila de living

Daca o canapea mica nu este cu adevarat vibranta si aveti nevoie de putin mai multa inaltime, optati pentru ceva care are niste picioare si adauga un pic de inaltime.

Canapelele joaca rolul cel mai bun in camere mari. Unele dintre acestea amplasate intr-un apartament mai mic, ar arata ingrozitor, prost si generic.

Trebuie, de asemenea, sa fie amenajate cu lucruri frumoase in jurul lor pentru a va asigura ca nu arata ciudat. Deci, alege-ti asta, dar fiti atenti.

Stilul modern al fermei a facut aceasta tendinta mult mai accesibila pentru cei dintre voi care nu sunt chiar gata sa arunce un elan deasupra semineului.

Aceasta tendinta vizeaza imbinarea pieselor rustice, mai clasice, cu unele dintre cele mai moderne elemente pe care le puteti avea deja. Unele accesorii rustice mari va pot incalzi spatiul, dar si inima.

Daca locuiti intr-un cadru urban, asigurati-va ca il amestecati si cu stilul urban. Aceasta tendinta nu este cu siguranta noua, dar este inca foarte calda. Cu alte cuvinte, daca nu locuiti cu adevarat la tara, asigurati-va ca nu sunt doar becuri si coarne de cerbi.

Ca si in bucatarie, negrul se intoarce si apare pe scena camerei de zi. Aceste nuante mai intunecate adauga instantaneu drama spatiului tau. Daca nu sunteti gata sa intunecati camera, atunci aduceti niste negru prin accesorii, mobilier si poate un zid de accent. Daca te descurci cu drama.

Nu rulati cu acea declaratie, deoarece ne-ar putea scoate dintr-un loc de munca, vazând ca o mâna de imagini si legaturi care apar atunci când o googles “galerie de perete” sunt fotografiile mele de vechi proiecte de portofoliu.

Dar, pentru aceia dintre voi care sunt intimidati de lucrarea care intra intr-un perete al galeriei, aceste picturi de arta pot fi mai usoare. Le-ai pus o data, apoi te duci in oras.

Tendinta de mobila din lemn, este mare si foarte dorita in prezent. Aceasta tendinta ar putea sa nu fie pentru toata lumea, deoarece unii oameni apreciaza o canapea cu fotolii mare.

Dar pentru aceia dintre voi care apreciaza linii curate, forme simple si un aspect rationalizat, aceasta tendinta este pentru voi si pentru livingurile voastre.

Pentru aceia dintre voi cu o inima putin mai eclectica, tendinta clusterului de masa de cafea ar putea fi o optiune. Ea se potriveste intr-un spatiu mic, când o masa mare de cafea care ocupa o multime de bunuri imobiliare poate sa nu fie cea mai buna solutie.

O camera de zi bine amenajata arata uimitor in fotografii. Desigur, trucul pentru acest lucru este sa va asigurati ca tot ceea ce aveti este absolut perfect, unic si frumos. Fara nici o presiune.

Leave a reply