Cele mai frumoase bijuterii din argint pentru femei și 5 beneficii ale purtării lor

Cele mai frumoase bijuterii din argint pentru femei și 5 beneficii ale purtării lor

Se spune că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, și nici nu e de mirare acest lucru, având în vedere faptul că reprezentantele sexului frumos și-au format, încă din cele mai vechi timpuri, obiceiul de a se face remarcate prin purtarea de podoabe din metale prețioase.

Însă dincolo de efectul estetic extraordinar pe care care îl oferă purtarea bijuteriilor, acestea ne pot aduce și altfel de beneficii, în special dacă ne referim la argint. Este vorba despre proprietățile minunate pe care acest metal prețios le are asupra organismului și a stării noastre de spirit, iar ele nu sunt deloc puține.

Așadar, indiferent dacă vorbim despre inele din argint sau despre brățări, cercei, coliere și pandantive confecționate din acest metal alb, câtă vreme le vom purta, vom avea de câștigat pe toate planurile.

Iată 5 motive pentru care să porți bijuterii din argint:

  • Argintul încetinește procesul de îmbătrânire

Orice femeie și-ar dori să oprească timpul în loc și să-și păstreze tinerețea pentru totdeauna, însă, din păcate, acest lucru nu se poate și nici nu s-a găsit vreo formulă pentru mult-visata tinerețe fără bătrânețe.

S-a dovedit, însă, că argintul are capacitatea de a ne păstra longevitatea, de a stimula imunitatea și de a reduce ridurile, fapt pentru care este tot mai utilizat în industria cosmetică.

  • Argintul combate stresul și îmbunătățește starea de spirit

Purtate zilnic, bijuteriile din argint ne pot ajuta în calma stresului acumulat în viața cotidiană, a nervozității și a iritabilității,  având, de asemenea, efecte benefice și asupra sensibilității și a durerilor de cap.

Așadar, acest metal prețios deosebit absoarbe ca un burete emoțiile negative pe care le avem, întărindu-ne latura emoțională și trezindu-ne abilitățile intuitive.

  • Argintul face minuni asupra funcțiilor organismului

Purtarea de bijuterii din argint contribuie semnificativ la buna funcționare a organismului nostru, prin scăderea tensiunii arteriale, reglarea activității inimii și normalizarea tractului gastrointestinal.

  • Argintul vindecă rănile

Ca și cum nu ar fi îndeajuns, argintul este un foarte bun remediu natural și pentru infecții. Din acest motiv, a existat o vreme în care era mult mai valoros decât aurul, acest lucru întâmplându-se cu foarte mult timp înainte de descoperirea penicilinei, în perioada Egiptului Antic.

  • Argintul stimulează intuiția

Încă un motiv pentru care bijuteriile din argint sunt preferatele tuturor femeilor – studiile au arătat că, purtat zilnic, acest metal are capacitatea de a ne stimula activitatea cerebrală și de a ne spori intuiția.

Magazine online în care găsești cele mai frumoase bijuterii din argint

Pentru că evoluția tehnologiei ne-a dăruit imensul avantaj de a ne face cumpărăturile online, nu există niciun motiv pentru care să nu îți achiziționezi bijuteriile preferate de pe internet.

Pentru cele mai frumoase podoabe confecționate din frumosul metal alb, Ariki Bijoux – magazinul online de bijuterii din argint care pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse vândute în exclusivitate în România.

Leave a reply