Cea mai buna metoda de reparatie

Cea mai buna metoda de reparatie

Telefoanele sunt din ce in ce mai fragile si mai sensibile si trebuie sa avem mare grija de ele sa nu le scapam pentru ca se pot sparge si reparatiile costa destul de multi bani. Dar atunci cand avem nevoie de o reparatie lucrurile nu sunt atat de simple si nu trebuie sa ne ducem la primul service gsm dupa colt. Si service-ul gsm trebuie ales cu tact, pentru ca pana la urma este vorba despre reparatia telefonului nostru de care avem mare nevoie. Service-ul gsm trebuie ales in functie de tipul de telefon pe care il ai, adica IOS sau Android. Daca vrei sa afli care service gsm este cel mai bun pentru o reparatie a telefonului tau, ramai cu ochii pe randurile ce vor urma. 

Daca ai un IOS trebuie sa stii ca sunt telefoane mai pretentioase si sensibile si le trebuie acordata o atentie sporita. De aceea, nu este atat de indicat sa mergem cu ele la service-uri universale, ci este bine sa apelam la service-uri gsm specializate in reparatii de Iphone. Service-urile universale nu este atat de sigur ca au toate piesele si instrumentele pe stoc si reparatia ta va dura mai mult. Desi calitatea nu se poate spune ca va fi slaba, atentia mai sporita vor acorda tehnicienii de la service-urile specializate in reparatii de Iphone. Asa ca, daca ai nevoie de o schimbare de display la Iphone 6, trebuie sa mergi la service-uri specializate in reparatii Iphone, pentru a fi sigur ca reparatia nu va dura atat de mult si ca telefonului i se va acorda o atentie mai mare. 

In schimb, daca ai un Android, lucrurile nu sunt atat de complicate si poti sa mergi la un service universal, pentru ca acest tip de telefoane nu sunt atat de pretentioase si de sensibile. 

Aceasta varianta este destinata doar celor care se pricep si care au tot ce este necesar pentru o reparatie de acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul de acasa daca ai toate instrumentele si piesele necesare si bineinteles, daca te pricepi. Aceasta varianta este buna pentru cei care vor sa economiseasca. Dar daca nu te pricepi si nici nu ai instrumentele si piesele necesare pentru reparatie, este mai bine sa mergi direct la un service gsm, pentru ca in speranta sa economisesti bani este posibil sa plateti dublu. Exista unele piese sensibile care daca nu trebuiesc atinse si tu le atingi trebuiesc schimbate si vei ajunge tot la service doar ca vei plati mai mult. 

Prin urmare, daca ai un IOS trebuie sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de Iphone. Daca ai un Android poti sa mergi la un service universal. Dar indiferent de ce tip de telefon ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai ce este necesar pentru reparati, pentru ca exista posibilitatea sa platesti dublu. 

Leave a reply