Cea mai buna metoda de a-ti repara telefonul

Cea mai buna metoda de a-ti repara telefonul

La fel ca orice alt obiect, la fel ca orice alt dispozitiv, telefonul in urma unei cazaturi se poate sparge. Dar in unele cazuri nu este nevoie de o cazatura ca telefonul tau sa se strice, pur si simplu vei observa fie ca i s-a stricat difuzorul sau microfonul si alte stricaciuni de genul acesta. Dar in functie de modelul si marca de telefon costul reparatiilor por varia. In general, reparatiile la Iphone sunt mai scumpe decat reparatiile la Nokia. Unele persoane isi aleg modelul de telefon si in functie de costul reparatiilor. 

Daca ai un Iphone si ai avut ghinionul de a-l scapa pe o suprafata dura, iar cand l-ai ridicat ai vazut ca ecranul este complet spart, singura varianta de a-l mai salva este de a merge la un service gsm pentru a-i schimba display-ul. Daca de exemplu, ai un Iphone 8 Plus si ai nevoie de o inlocuire a sticlei la Iphone 8 Plus, trebuie sa ai un buget destul de mare pentru ca va fi o reparatie destul de costisitoare. Dar poti sa alegi un service universal, care poate iti va repara telefonul cu un pret mai mic, dar trebuie sa stii ca este posibil sa nu aiba instrumentele necesare pentru reparatie, este posibil ca tehnicienii sa nu fie cei mai priceputi in reparatiile de Iphone si sa nu aiba piesele necesare pentru reparatii. De aceea, daca ai un Iphone cea mai buna varianta este sa mergi la un service gsm special pentru reparatiile de Iphone, care au tehnicieni care se pricep foarte bine la reparatiile de Iphone, care au atat piesele, cat si instrumentele necesare pentru reparatie. 

O alta varianta ar fi sa iti repari telefonu singur acasa, in functie de ce stricaciune are. Dar daca nu te pricepi, daca nu ai ustensilele necesare, daca nu ai piesele necesare, cel mai bine este sa nu il repari tu singur acasa. Mai bine cheltuiesti o suma de bani pentru a-ti repara o stricaciune a telefonului, decat sa platesti pentru a repara mai multe stricaciuni in cazul in care ai atins o piesa care nu trebuia atinsa si ai stricat mai tare telefonul. 

Aceasta din urma varianta este destinata doar norocosilor carora li s-a stricat telefonul, dar mai au inca garantie. In acest caz, nu trebuie platita nicio suma de bani, pentru ca pretul reparatiei va fi suportata de catre companie. 

Acestea fiind spuse, daca ai un Iphone care ti s-a stricat cea mai buna varianta este sa mergi la un service gsm special pentru reparatii de Iphone, pentru ca ei au toate ustensilele si piesele necesare, iar daca ai norocul ca telefonul tau sa ti se strice cand mai ai garantie, atunci optezi pentru cea mai simpla si necostisitoare varianta, de a-l repara pe baza garantiei la companie. 

Leave a reply