Ce truse de chei va puteti cumpara de la Vexio?

Ce truse de chei va puteti cumpara de la Vexio?

Indiferent de faptul ca locuiti la bloc sau la casa, ca locuiti in mediul rural sau in mediul urban, cu siguranta aveti nevoie acasa de mai multe scule si unelte, sau truse de scule.

Chiar si in cazul in care nu sunteti un foarte bun meserias, tot este posibil ca la un anumit moment dat sa aveti nevoie de o scula de mana sau de un set de chei, sau de o trusa speciala.

In cazul in care detineti un autoturism si sunteti prieten cu mecanica si va reparati masina in propriul garaj, cu siguranta aveti nevoie de un set de chei sau de diferite scule de mana. Puteti sa gasiti la Vexio diferite truse de scule si chei Yato, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Setul de chei tubulare necesare atunci cand faceti schimbul unui filtru ulei si care contine 30 bucati va poate fi de mare ajutor atunci cand doriti sa schimbati uleiul acasa. Un asemenea set de chei va ofera posibilitatea sa le folositi pentru a face schimbul de ulei pentru mai muule masini.

Trusa tubulare+antrenor 1/4″ CR-V, 42 bucati este perfecta atunci cand trebuie sa dati jos vechiul alternator de pe masina, pentru a-l monta apoi pe cel nou. dat fiind faptul ca aceasta trusa de chei dispune de atat de multe componente, poate fi utilizata pentru schimbarea alternatorului pentru diferite tipuri de masini.

Trusa de chei tubulare care are in compozitia sa 94 de piese bihexagonale poate reprezenta deasemenea o solutie pentru dvs. Nu se stie niciodata cand poate fi nevoie sa folositi o asemenea trusa de chei, sau una dintre componentele sale, asa ca este necesar sa achizitionati si o asemenea trusa de chei.

Setul de chei tubulare hexagonale 3/4″ de la Yato, si care contine 21 de bucati poate fi deasemenea necesar, pentru ca Nu se stie niciodata cand si ce veti avea de lucru la masina, asa ca este indicat sa alegeti si un asemenea set de chei.

Yato Trusa chei tubulare cu clichet 3/4″, 15 bucati, poate sa fie deasemenea o trusa de chei de care sa aveti nevoie in garaj. Nu se stie niciodata cand trebuie sa strangeti sau sa destrangeti anumite suruburim iar acesta trusa de chei va poate fi de ajutor. Puteti deasemenea sa va indreptati atentia chiar si spre Yato Set 8 chei tubulare de impact 22-41MM.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple de truse de cheu Yato pe care le puteti alege de la Vexio. Este necesar insa sa va indreptati atentia si spre alte scule de mana si unelte, precum un set de surubelnite, un patent, un cleste, etc.

Toate acestea va pot fi de mare folos si la casa si la bloc, si daca aveti o gospodarie foarte mare, si daca doriti sa le utilizati in garaj, plus in multe alte situatii.

Asadar, tot ce conteaza la urma urmei este faptul ca puteti sa va indreptati atentia spre scule si unelte de mana pentru acasa, iar la Vexio puteti descoperi de exemplu seturi de chei Yato la preturi foarte atractive. Cu cat aveti mai multe acasa, cu atat mai bine pentru ca va puteti face treaburile fara probleme.

Leave a reply