Ce sunt pompele submersibile pentru ape murdare cu tocator?

Ce sunt pompele submersibile pentru ape murdare cu tocator?

Desi lumea moderna vorbeste foarte mult despre pompele submersibile pentru ape curate, in ideea ca acestea au gradul cel mai mare de utilizare, un aspect foarte important ce tine de pompe submersibile este acela care tine de pompele submersibile pentru ape murdare.

Si acest pompe submersibile se impart in doua categorii si putem include in acestea pompele uzuale de evacuare, dar si pompele submersibile pentru ape murdare cu tocator.

Inainte de a discuta despre pompele submersibile, ar trebui sa intelegem ce inseamna ape murdare sau ape semi-murdare. Acest tip de apa reprezinta apa de evacuare ce provine in urma unor acumulari.

In cadrul unei gospodarii, spre exemplu, apele murdare pot proveni din procesele zilnice umane, din utilizarea bailor sau a dusurilor, din infiltratii la nivelul subsolurilor sau din refulari.

Fireste exista si momente in care anumite particule continute de aceste ape uzate sunt mult mai mari decat capacitatea de preluare a pompei.

In acel caz se justifica utilizarea unei pompe submersibile pentru ape murdare cu tocator, care sa aiba proprietatea de a macera resturile si de a le marunti, astfel incat sa poata fi evacuate o data cu apele uzate.

Raportat la acelasi principiu, in cazul in care vorbim despre bazine de mari dimensiuni, piscine sau alte elemente de stocare a apei, apa cu anumite particule, cu namoluri si cu un grad mare de murdarie, nu va putea fi evacuata prin mijloacele obisnuite.

In acest caz, pompele submersibile cu tocator, precum cele din magazinul www.pompe-submersibile.com.ro sunt exact ceea ce ne trebuie.

Principiul de functionare este similar celui ce priveste pompele pentru ape curate, cu diferenta ca apa murdara, atingand un anumit nivel al pompei determina dispozitivul sa inceapa procesul de maruntire, in vederea evacuarii.

Pompele submersibile pentru ape curate sunt foarte rezistente din punct de vedere coroziv, mai ales cata vreme lucreaza in conditii atat de dificile. Apele murdare pot contine deseori si substante chimice, detergenti sau alte produse similare, care pot afecta structura pompei.

De aceea, materialele din care sunt realizate aceste dispozitive sunt de cea mai buna calitate, iar un grad sporit de atentie este alocat etansarii corecte a produsului, astfel incat acesta sa poata functiona in parametrii pentru care a fost proiectat.

Este important ca inainte de a alege o astfel de pompa sa cerem ajutorul specialistilor, deoarece exista o multitudine de modele de pompe submersibile pe care le putem folosi, care se pot potrivi in anumite contexte, insa este in puterea noastra sa alegem produsul care ne este cel mai potrivit.

Unele dintre cele mai cunoscute pompe submersibile pentru ape murdare cu tocator sunt cele marca Aquatechnica si Cadoppi, insa ne bucuram sa vedem ca in rafturile magazinelor de profil isi au un binemeritat loc si pompele submersibile de la Tricomserv.

Aceste pompe sunt romanesti si au capacitatea de a se comporta la fel de bine din punct de vedere calitativ ca oricare alt model de pompa submersibila cunoscuta.

Ca si pompele submersibile pentru ape curate si pompele submersibile pentru ape murdare isi au rolul si importanta lor. Ele sunt metode mult mai avantajoase de transport a apei in deplina siguranta, astfel incat timpul de lucru efectiv, dar si costurile aferente, sa fie optimizate pentru fiecare utilizator in parte.

Leave a reply