Ce servicii ofera INOVA si de ce ar fi de interes pentru tine?

Ce servicii ofera INOVA si de ce ar fi de interes pentru tine?

Poate că o să ai nevoie cândva de servicii traduceri profesionale și nu vei ști la cine să apelezi. De aceea, astăzi vreau să îți vorbesc despre birou de traduceri INOVA – un reper la capitolul servicii ireproșabile, diverse, pentru orice fel de nevoi legate de traduceri.

Când ai nevoie de o traducere în totalitate corectă INOVA este birou spre care îți recomand să îți îndrepți pașii. Cu toate că este un birou cu sediul în București, poţi beneficia de serviciile lor și în mediul online, acolo unde pot obține și o cotație de preț aferentă traducerii.

Cauți traduceri autorizate? INOVA este răspunsul!

După cum am enunțat și anterior, nu știi când ai nevoie de o traducere pentru a putea beneficia de un serviciu. În acest fel, fie că vorbim de documente cu uz oficial sau internațional, cei de la INOVA se ocupă de traduceri autorizate.

Ce înseamnă traducere autorizată? Ei bine, înainte de toate, traducătorul care se ocupă de traducerea documentului tău trebuie să fie autorizat de către Ministerul Justiției pentru limba respectivă. Astfel, prin semnătura și ștampila pe care o aplică, el atestă că documentul tradus respectă sensul și înțelesul din limba din care să efectuată traducerea.

Traducătorii de la INOVA sunt numeroși, iar pentru a putea realiza o traducere autorizată este nevoie să cunoască și terminologia domeniului din care realizează traducerea. Astfel, fie că ai nevoie de traduceri economice, medicale și farmaceutice, IT, literare sau tehnice, cei de la INOVA te pot ajuta cu legalizarea lor.

Legalizarea traducerilor – un al serviciu marca INOVA

Haide să lămurim de la început, ca și la celălalt pas, ce înseamnă o traducere legalizată. Până la legalizare, o traducere trebuie realizată de către un traducător autorizat de către Ministerul Justiției, după cum deja ți-am spus.

Legalizarea traducerilor este făcută doar de notari specializați în acest sens. Astfel, în cazul în care ai nevoie de o traducere legalizată, cei de la INOVA se vor acupa de tot: vor realiza traducerea, o vor autoriza, iar apoi o vor expedia către unul dintre notarii cu care colaborează.

Pentru ca o traducere să fie legalizată, notarul trebuie să certifice calitatea traducătorului autorizat și să autentifice semnătura sa.

Nu în ultimul rând, biroul de traduceri INOVA realizează traduceri din/în peste 30 de limbi străine. Însă mai multe detalii în acest sens poți obține chiar tu dacă accesezi site-ul oficial al celor de la INOVA – servicii-traduceri.ro.

 

Leave a reply