Ce sa urmaresti cand alegi service-ul gsm?

Ce sa urmaresti cand alegi service-ul gsm?

Traim intr-o lume in care tehnologia domina, iar de asta iti poti da seama cand iesi la o simpla plimbare pe strada. Aproape toti si mai ales cei tineri abia fac un pas fara sa isi verifice smartphone-ul de notificari.

Despre cat este e ok sa fie asa nu o sa dezbatem. Chiar daca pentru unii este o dependenta, telefonul mobil reprezinta un gadget necesar. Din pacate, de multe ori buna functionare a acestuia este afectata de diversi factori si singura rezolvare o gasesti la un service gsm specializat.

Dar cum stii ca service-ul pe care l-ai ales este unul profesional si ca iti ofera servicii de calitate? Asta este poate una dintre cele mai mari dileme ale utilizatorilor de smartphone-uri, insa nu una fara raspuns. In fapt, ceea ce le ingreuneaza munca este numarul tot mai mare de astfel de locuri, dar mai ales faptul ca nu stii in cine poti sa ai incredere cu telefonul tau.

La ce esti atent cand cauti un service gsm?

De obicei cauti rezolvarea exact pentru problema cu care te confrunti. De preferat insa este sa fii atent la mai multe aspecte atunci cand pornesti in cautarea unui service gsm.

  • Diversitatea serviciilor oferite

Daca spre exemplu ai scapat telefonul si ai fisurat touchscreen-ul, este de preferat sa alegi un service care ofera nu doar servicii de inlocuire. Nu ai de unde sa stii ca nu ai favorizat si alte probleme in timpul caderii.

Cel mai bine este sa mergi la sigur, respectiv la un service gsm care ofera servicii complete, ca sa nu mai fie necesar sa cauti alt service, la care sa dai alti bani.

  • Calitatea pieselor de inlocuire

Cand mergi la service cu un smartphone performant pe care ai cheltuit o mica avere, iti vei dori ca piesele pe care acesta le foloseste sa fie originale, sa prezinte o calitate optima. Nu prea ai cum sa iti dai seama de asta decat abia atunci cand folosesti din nou telefonul. In mod normal.

Ai insa si posibilitatea de a profita de atotstiutorul motor de cautare, care iti poate oferi recenzii, pareri si alte informatii cu privire la serviciile pe care le ofera un anumit service gsm. Nu iti ia mult timp sa afli, deci ai putea sa faci acest efort, in interesul tau.

  • Promptitudinea onorarii serviciilor

Ceea ce e neplacut si sigur nu iti doresti este sa fii pus in asteptare cand lasi telefonul la reparat. Este normal ca astfel de locuri sa fie mai aglomerate, insa din capul locului specialistul ar trebui sa estimeze un anumit timp, in care ar trebui sa se incadreze.

  • Igiena la locul de munca

Oricat de priceput ar fi un tehnician in acest domeniu, atunci cand igiena la locul de munca nu este de asemenea una satisfacatoare, i se va duce vorba. De ce te intereseaza acest aspect? Desigur ca vei dori sa stii ca piesele folosite sunt originale si alte astfel de detalii.

De asemenea insa te va deranja daca pe suprafata touch-ului abia inlocuit au ramas amprente sau urme de murdarie. Alege un service gsm in care specialistii lucreaza cu manusi si folosesc solutii speciale de curatat. Este si cazul service-ului glassgsm.ro, care exceleaza in aceasta privinta.

Ca sa fii sigur ca telefonul tau este in maini sigure atunci cand are nevoie de reparatii, ai in vedere toate cele de mai sus.

Leave a reply