Ce sa nu porti la interviul de angajare

Ce sa nu porti la interviul de angajare

Este adevarat, cateodata mai depasim limita vestimentara pentru interviul de angajare. Nu e ca si cum cunostintele noastre nu ar fi destule pentru a obtine postul in cauza, insa si infatisarea conteaza. Vorbim de tabloul complet al primei impresii – pe acesta nimic nu il poate depasi.

Asadar, am pregatit o lista completa cu piese vestimentare si accesorii pe care nu este recomandat sa le porti la un interviu de angajare.

  1. Rucsacul in loc de servieta, mapa sau geanta

Una dintre cele mai neinspirate alegeri pentru un interviu de angajare este rucsacul. De ce sa il alegi cand ai alte alternative mai elegante?

  1. Ochelarii de soare pe cap sau castile in jurul gatului

La tinutele casual ochelarii de soare pe cap sunt in regula, la fel si castile in jurul gatului. Insa, cand vine vorba de un interviu de angajare tinuta ta trebuie sa respecte pe cat mai mult posibil tiparul office.

  1. Fusta scurta

Fusta scurta ar trebui sa dispara din start din lista de optiuni privind vestimentatia. Trebuie sa dai dovada de seriozitate si bun gust in alegeri, nu sa denigrezi imaginea femeii din mediul afacerilor. Gasesti fuste potrivite pentru a fi purtate la interviul de angajare la Bobomoda.

  1. Hainele foarte stralucitoare

Cand vine vorba de interviul de angajare prefera sa mergi la sigur, asa ca alege sa imbratisezi clasicul tipar vestimentar. Piesele prea stralucitoare, cu tenta de club nu te vor avantaja. Nu uita ca vorbim de o prima impresie pe care i-o lasi angajatorului, deci mare grija la alegeri.

Articole vestimentare office gasesti la Bobomoda. Acceseaza magazinul online si convinge-te. Preturile sunt bune, aflate in raport optim cu tot ce tine de calitate.

  1. Coafura nefireasca

In incercarea de a parea ceea ce nu esti o sa dai gres, asa se intampla de fiecare data. La un interviu de angajare trebuie sa prezinti cea mai buna versiune a ta, insa nu cea pe care o idolatrizezi. Astfel, opteaza pentru o coafura ce te avantajeaza, pe care ai mai incercat-o si stii deja ca ti se potriveste ca o manusa.

  1. Bijuterii nepotrivite

Ca femeie, chiar si atunci cand mergi la un interviu de angajare sau in oricare alta perioada din zi si din noapte, nu incerca sa te incarci cu bijuterii. Alege bijuteriile corect, alege-le pe care care te pot pune in valoare, nu pe cele care te vor pune in umbra. Si, la fel de important, prefera-le pe cele de calitate.

Bobomoda – recomandarea mea la capitolul vestimentatie perfecta pentru un interviu de angajare

Daca accesezi magazinul online bobomoda.ro vei descoperi rubrici diverse de articole vestimentare. Vorbim de piese confectionate din materiale inalt calitative, la preturi pliabile pe orice buget. Totodata, pe bobomoda.ro nu trebuie sa iti faci griji cu privire la marimile articolelor vestimentare. Acestea sunt create pentru toti si toate, deci vei gasi ceva potrivit si siluetei tale.

Mai multe detalii despre articolele disponibile regasesti in cadrul magazinului oficial. Nu uita ca la interviul de angajare sa te prezinti ca si cum ai fi propriul tau specialist in recrutare!

Leave a reply