Ce facem in fiecare an de black friday ?

Ce facem in fiecare an de black friday ?

In fiecare an, cumparatorii avizati gasesc reduceri substantiale in magazinele clasice si in magazine online, Indiferent daca ei sunt in cautarea celui mai nou produs IT de pe piata, a unor tehnologii ultramoderne sau in cautarea tinutei perfecte de Anul Nou, cumparatorii stiu ca magazinele Black friday 2016 vor oferi cele mai bune oferte in aceasta perioada.

black-fridayDar oare toate aceste oferte sunt “cele mai bune oferte”? Trebuie sa comandati online ca sa beneficiati de pretul redus? Iar Black Friday este de fapt o singura zi de reduceri? Totul se intampla chiar intr-o zi de vineri? Mai jos incercam sa raspundem la aceste intrebari.

1. Reducerile de Black Friday incep chiar in Vinerea Neagra – Fals
Asa cum se intampla cu Craciunul, Black Friday este acum un sezon intreg. Sigur, Black Friday reprezinta atractia principala, insa magazinele black friday 2016 incep sa promoveze oferte cu reducere cu ceva timp inainte de ziua de vineri cea neagra. Sa ne gandim de exemplu la emag, care anul trecut (si cel mai probabil la fel va fi si anul acesta) a deschis sezonul reducerilor de Black Friday cu o saptamana inainte. Exista apoi magazine care tin reducerile pentru o saptamana, pentru doua saptamani si chiar pentru toata luna noiembrie (reducerile sunt promovate sub semnul logo-ului Black Friday).

2. Pierzi oferta daca faci comanda online – Fals
Sa ne gandim la emag, cel mai mare magazin it din Romania. De Black Friday comenzile se pot plasa aproape exclusiv online, din orice oras din tara. Cumparatorii nu iau cu asalt sediul emag, iar comenzile sunt astfel gestionate incat sunt livrate timp de o saptamana – doua dupa incheierea evenimentului – atat de mari sunt stocurile si volumul de munca. Prin urmare nu este adevarat ca pentru a beneficia de o reducere in vinerea neagra trebuie sa cauti magazine black friday 2016 ce ofera reduceri in sediile propriu zise.

3. Cititi review-urile produselor inainte de a cumpara.
De fapt, nu gresim daca afirmam ca adevarata competitie si batalie intre comerciantii ce ofera reduceri, s-a mutat in online, acolo unde se fac comparatii de preturi intre magazine foarte usor si rapid. Acesta este motivul pentru care tot mai multi cumparatori care plaseaza comenzi de black friday 2016, utilizeaza smartphone-ul sau tableta.
Aceste lucruri sunt justificate. Comerciantii traditionali si ca cei din online isi vor ajusta preturile in functie de competitori. Prin urmare, pentru reduceri substantiale verificati oferta online a magazinelor black friday 2016 si faceti cea mai buna alegere.

Leave a reply