Ce exprima husa despre tine?

Ce exprima husa despre tine?

1. Husa Flip

Un om sigur si ordonat care doreste sa-si pastreze bunurile intr-un mod cat mai ordonat. Mai mult decat atat, persoana care foloseste acest tip de husa se ascunde foarte bine sub “coperta” invinuirilor.

2. Husa de tip carcasa

Despre persoanele care isi achizitioneaza o husa de tip carcase telefoane se spune ca sunt supra-protective si de cele mai multe ori fac acest lucru si in familia lor. Adesea, aceste persoane se imbraca cat mai gros atunci cand ies la plimbare prin parc pentru a nu raci sau a nu pati ceva iesit din comun.

3. Husa de silicon

Se spune ca persoanele care isi achizitioneaza o husa de acest fel nu fac nimic altceva decat a se proteja pe moment. Si…o fac destul de bine in contextul in care isi schimba “vestimentatia” telefonului de fiecare data dupa maximum 5 luni pentru a pastra prospetimea si aspectul fresh al telefonului lor indragit.

4. Husa personalizata

Persoana care achizitioneaza acest accesoriu are doua caracteristici insa niciodata un outsider nu se poate exprima cu exactitate despre starea lui. Se spune ca este un altruist deoarece obisnuieste sa-si afiseze familia dar si prietenii pe imaginea ilustrata de husa.

Adesea personajul care foloseste acest tip de husa nu face nimic altceva decat sa spuna mai evident ca este egoist si ca se iubeste pe el mai mult decat orice pe lume, asta in contextul in care husa lui gazduieste propria imagine.

5. Husa cu scai

Da, exista, desi putin folosita aceasta husa este utilizata de cele mai multe ori de catre doamne, asta in contextul in care femeile obisnuiesc sa faca mai multe treburi in acelasi timp – cunoscute sub denumirea de doamnele multitasking.

Aceasta husa este astfel lipita de diverse bluse, scaiul putand fi folosit intr-un mod facil iar persoanele in cauza utilizand telefonul pe speaker atunci cand vorbesc la el.
Despre aceste persoane se spune ca sunt harnice, desi niciodata nu poti garanta acest lucru despre un om.

6. Husa cu afisaj

Este acea husa care afiseaza o parte din ecran iar utilizatorul vede cat e ceasul sau care sunt ultimele notificari ale retelei de socializare sau notificari de tip alerta ale mesajelor sau apelurilor.

Nici aceasta persoana nu are o caracteristica neaparat malitioasa ci, popular se spune ca acesti utilizatori de telefon sunt activi, asta deoarece nu au timp de fiecare data sa introduca parola, sa deblocheze telefonul si sa vada care sunt ultimele notificari.

7. Husa transparenta de pe https://husecool.ro/samsung/samsung-galaxy-s8/

Folosit de doamne sau domnisoare pare…ireal insa despre aceste persoane se spune ca la fel le place si lor sa se imbrace, la fel cum isi imbraca telefonul – transparent.

Hainele de pe ele arata cel mai probabil la fel ca si propriul lor telefon, adica aproape invizibil.
Folosit de domni in schimb are o alta semnificatie, intotdeauna deshisi si fara secrete, lasa la vedere tot ceea ce trebuie sa se vada iar viata lor este la fel de transparenta ca si husa de pe telefon.

Leave a reply