Ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a deveni model de videochat

Ce criterii trebuie sa indeplinesti pentru a deveni model de videochat

Ideea de a deveni model de videochat este mai realista decat crezi. Imaginea acestora este una de revista, arata bine, sunt seducatoare si te gandesti ca tu nu ai sanse?

Trebuie sa stii ca lucrurile stau altfel, mai ales cand vine vorba de studiouri care de-a lungul timpului au investit in acest concept, in echipa. Isi permit sa ofere tot ce este necesar pentru un model pentru ca acesta sa evolueze.

Daca esti cel putin curioasa sa stii pe ce baza se fac angajari videochat Bucuresti afla ca cerintele nu sunt atat de drastice, ci mai degraba atipice. Iata despre ce este vorba in linii mari:

Varsta minima si maxima

Dupa cum suna anuntul de angajare de la Be You Studio, trebuie sa ai minim 18 ani si maxim 35. Chiar daca atunci cand vine vorba de aspectul fizic nu sunt stricti si nu impun dimensiuni anume si un tipar al frumusetii, despre varsta nu se poate spune acelasi lucru.

Nu va conta ce tip de job ai avut pana acum sau daca ai avut unul, nu va conta daca ai sau nu experienta in domeniu. In schimb, trebuie sa fii dornica sa inveti, sa te implici, sa iti doresti sa progresezi, sa fii deschisa cu alta cuvinte.

Cunostinte minime de limba engleza

Din fericire pentru doritoare si necunoscatoare in acelasi timp, nu sunt impuse reguli prea stricte. Cunostintele tale de limba engleza pot fi minime, de nivel conversational.

Trebuie spus ca intreaga activitate a unui model se refera doar la conversatii cu membri din cadrul platformelor de profil. Nu reprezinta o problema faptul ca nu stii limba engleza la nivel avansat.

Trainingul oferit de studio este necesar si gratuit. Vei invata mai multe cu ajutorul echipei lor de experti. O diferenta o vei face si aici intre studiouri – unele considera ca trainingul trebuie sa fie intensiv, insemnand ca altcineva va dicta ce trebuie sa scrie modelul sau chiar va scrie in locul acestuia, pana cand modelul se descurca pe cont propriu.

Nu acelasi lucru se intampla si la Be You Studio, unde se mizeaza mai degraba pe naturalete. Trainingul in acest caz inseamna a permite modelului sa invete treptat, sa fie singura in camera, sa aiba intimitate si sa raspunda membrilor fara ajutor. In asa maniera iti vei construi si un brand, nu vei fi o marioneta ce primeste indicatii despre ce trebuie sa faca si cand.

Interes pentru a evolua

Un astfel de job presupune salarii foarte mari si din cand in cand bonusuri generoase. Important este ca acestea sunt posibil de castigat, atat timp cat manifesti interes pentru a evolua.

Nu refuza sfaturile, experimenteaza toate tipurile de ture din cele 3 – dimineata, dupa masa sau noaptea. Invata de la traineri sau chiar si de la modele de succes cum sa iti fidelizezi publicul si cum sa evoluezi favorabil. Rasplata ta va fi posibilitatea de a crea o cariera, de a castiga independenta financiara.

Inainte de a face acest pas, informeaza-te despre toate cerintele, aspecte care sunt trecute si in cadrul paginii oficiale beyou-studio.ro.

Leave a reply