Casele cu mansarda – sa fie oare noua moda in materie de proiecte de casa?

Casele cu mansarda – sa fie oare noua moda in materie de proiecte de casa?

Chiar daca poate suna pentru prima data ciudat, chiar si in ceea ce priveste proiectele de casa exista o moda. Oriunde in lume se realizeaza anual un top al tipurilor de casa ce vor prinde cel mai bine la public. Se pare ca proiectele de case cu mansarda vor fi in top. Bine, oricum pe piata din Romania sunt deja in top de cativa ani buni.

Cei de la Smart Home Concept ti-au pregatit deja un catalog vast de case cu mansarda. Sa stii ca multe dintre proiectele disponibile beneficiaza acum de reduceri – profita de acest lucru – ia-ti proiectul de casa cu mansarda mult dorit la un super pret. Revenind la ale noastre, sunt oare casele cu mansarda atat de eficiente sau sunt avantajoase doar din punct de vedere al aspectului?

Te atrage aspectul sau eficienta unei case cu mansarda?

Aici as spune ca amandoua aspecte sunt de interes. Pana la urma casa visurilor tale trebuie sa arate intr-un fel anume, sa se plieze pe gusturile si preferintele tale. Proiectul unei case cu mansarda trebuie atent studiat inainte – nu poti risca ca un anumit aspect sa nu fie compatibil cu dorintele tale.

Da, aspectul conteaza enorm, atat cei interior, cat si cel exterior. Insa si tot ce tine de eficienta si functionalitate trebuie sa fie de interes pentru tine. O casa cu mansarda este mult mai usor de incalzit, iar mansarda poate fi exploatata dupa bunul plac. Gandeste-te ca mai ai o camera in plus, cu aceeasi suprafata pe care o prezinta si locuinta ta pe sol. Interesant, nu?

Mansarda poate fi un bun spatiu de joaca pentru copii!

Parintii, avand in vedere cum se desfasoara lucrurile in momentul de fata si care sunt restrictiile in vigoare, au nevoie de activitati prin care sa ii tina ocupati pe cei mici. Mansarda ar putea fi transformata intr-un adevarat parc de distractii.

O camera de joaca este lucrul pe care copii si-l doresc cel mai mult. In plus de asta, o incalzire eficienta in mansarda le oferta celor mici posibilitatea de a se juca cat e ziua de lunga.

Bineinteles, mansarda poate fi transformata si intr-un spatiu optim de relaxare, chiar intr-un dormitor, de ce nu.

Pentru mai multe detalii cu privire la proiectele de casa disponibile, te invit sa accesezi smarthomeconcept.ro. Sediul firmei este pe strada Mihai Voievod, nr. 35, sector 2, Bucuresti. Si mai multe detalii poti obtine prin apel telefonic la 0728 407 562/0721 965 884 sau prin e-mail la office@smarthomeconcept.ro.

 

 

Leave a reply