Casa de avocatura sau drumul spre succes

Casa de avocatura sau drumul spre succes

Daca aveti nevoie de ajutorul unei persoane care sa va consilieze intr-o problema cu caracter juridic, puteti apela la un cabinet de avocatura. Aici veti avea parte de servicii de consultanta, indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica.

Onorariile se percep in functie de natura problemei si de dificultatea cazului. In urma discutiilor pe care le purtati la cabinetul de avocatura, onorariul se poate negocia.

In cazul in care aveti de rezolvat o problema care priveste dreptul familiei, veti primi consultatii cu privire la redactarea unei cereri, a unei intampinari, motivele de recurs si apel.

Avocatul pe care il alegeti va poate consilia si reprezenta in procese de divort, stabilirea pensiei alimentare, stabilirea domiciliului unde va locui copilul sau copiii, precum si carei persoane vor fi incredintati cei mici.

Respectarea contractului de munca, o necunoscuta

In cazul in care ati fost data afara in timp ce erati in concediu si nici nu ati fost platit pe ultimele doua luni, este cazul sa va actionati fostul angajator in judecata.

Nu va puteti reprezenta singur in instanta, asa ca cel mai indicat ar fi sa apelati la ajutorul unui cabinet de avocatura pentru a fi siguri ca aveti dreptatea de partea dumneavoastra.

Potrivit Codului Muncii, angajatorul nu are voie sa isi concedieze angajatii aflati in concediu. In urma discutiilor purtate cu avocatul, veti fi informati asupra drepturilor pe care le aveti in urma semnarii unui contract de munca, precum si drepturile ce deriva din acesta, dar si ce puteti face pentru a va obtine drepturile salariale restante.

Drepturile trebuie cerute

In cazul in care ati ajuns intr-o situatie care necesita consultatarea unui avocat drept penal bucuresti specializat pe problema dumneavoastra, nu ezitati sa apelati la ajutorul sau. Pentru a atrage clienti, unii avocati ofera prima consultatie gratuita. Important este sa dati toate detaliile problemei pentru ca avocatul sa va poata construi cazul.

Nu alegeti la intamplare o casa de avocatura. Interesati-va in prealabil de procesele pe care le-a mai avut si le-a castigat, de CV-ul avocatului si de experienta avuta. Nu vreti sa dati bani unui incepator care este posibil ca dupa doua termene sa nu va mai raspunda la telefon, dar sa va fi luat banii.

Nu de putine ori s-au inregistrat cazuri in care clientii au fost lasati balta de avocati, pe motivul ca sunt prea ocupati. Din pacate, clientul a ramas si fara aparare si fara bani, fara a fi anuntat inainte ca nu il mai reprezinta nimeni in instanta. Tot ce poate face este sa caute alt avocat care sa-l poata ajuta in demersul sau.

Leave a reply