CaritSanMed pune sanatatea pe primul loc!

CaritSanMed pune sanatatea pe primul loc!

Cu o vechime de 25 de ani policlinica CaritSanMed Targu Mures aduce in atentia locuitiorilor orasului sau a celor din zona, medici renumiti, care isi desfasoara activitatea in peste 20 de departamente specifice domeniului de activitate.

Medicii de aici sunt recunoscuti atat in tara cat si in strainatate iar competenta cu care trateaza fiecare pacient este de necontestat.

Fiecare pacient este tratat cu profesionalism si grija pentru ca deviza unitatii este sanatatea pe primul loc.

Preturile pe care le gasesti aici sunt accesibile tocmai datorita grijii pe care o are pentru fiecare individ si atentiei deosebite pe care o acorda sanatatii populatiei.

De-a lungul timpului CaritSanMed a tratat cu succes peste 100 de mii de pacienti si datorita profesionalismului de care dau dovada au gasit mereu solutii favorabile fiecarei afectiuni sau probleme de sanatate.

Sanatatea este pe primul loc, de accea nu trebuie sa omitem faptul ca orice durere oricat de neinsemnata ar parea este reactia organismului la aparitia unei posibile probleme.

Unele boli sunt la inceput asimptomatice iar daca nu acordam atentie vizitelor medicale periodice riscam sa avem parte de neplaceri ulterioare.

Dovada atentiei si grijii pe care o acorda pacientilor se regaseste in actiunea caritabila de la care practic s-a pornit, iar numele policlinicii reflecta acest lucru.

Pe parcursul anilor, atunci cand a fost cazul s-au facut numeroase consultatii si investigatii gratuite pentru pacienti nevoiasi care aveau nevoie de ajutor.

Preturile sunt foarte accesibile comparativ cu al altor clinici private si de aceea clientii sunt mereu multumiti de serviciile oferite.

Policlinica si-a inceput activitatea in anul 1991 si in timp s-a dezvoltat, astfel incat incepand cu anul 2013 sediul a fost mutat intr-o zona ultarcentrala a orasului.

Incepand cu anul 2017 policlinica detine propriul laborator si astfel efectueaza investigatii patologice, determinari PCR si de biologie moleculara, analize de citogenetica, alergologie,serologie.

De asemenea examineaza markeri de cardiologie, endocrinologie sau tumorali si virali.

Departamanetele policlinicii acopera majoritatea ramurilor medicale iar o echipa de peste 25 de medici specialisti ofera servicii de calitate pacientilor.

In departamentul de cardiologie vei avea parte de un tratament si o recuperare eficienta in urma investigatiilor, depistarii si diagnostificarii problemelor existente.

Cei mai mici pacienti sunt asteptati intr-un cadru adecvat in sectia de pediatrie si astfel parintii uita de grija fricii de doctor a copiilor.

Sectia de dermatologie detine medici specializati si recunoscuti la nivel national.

Aparatura ultra moderna prezenta in cadrul sectiei de ginecologie aduce eficienta in depistarea si diagnosticarea problemelor genitale intalnite la femei.

Sectia de hematologie dispune de asemenea de aparatura performanta si astfel cazul oricarui pacient pate fi solutionat cu usurinta.

Puteti beneficia de analize si tratamente in sectii precum ORL, ortopedie, urologie, neurologie, psihiatrie, oftalomolgie, reumatologie.

In cadrul departamentului de chirurgie pacientii dispun de tratamente sigure oferite de medici specializati in diferite ramuri ale chirurgiei. Interventiile chirurgicale se desfasoara in cele mai bune conditii ,de maxima siguranta si cu un instrumentar medical performant.

In cazul in care doresti un examen psihiatric poti beneficia de acesta in mod gratuit cu un bilet de trimitere de la medicul de familie.

Daca alimentatia ta este necrespunzatoare si regimul alimentar nu este echilibrat, cu siguranta vei avea nevoie de un consult de specialitate datorita faptului ca o alimentatie nesanatoasa atrage dupa sine unele afectiuni.

Acorda importanta dietei si nutritiei in departamentul policlinicii destinat acestui tip de problema.

Se pare ca inca societatea nu s-a descotorosit de infectii si boli contagioase si anual apar noi virusi impotriva carora lupta continua.

Luand in considerare ca bolile infectioase pot afecta intregul organism este necesara o investigatie la cea mai mica forma de manifestare. Departamentul de infectologie se ocupa cu atentie depistarea si distrugerea agentilor patogeni.

In cadrul departamentului de balenofizioterapie consultatiile si tratamentele de care beneficiaza pacientii duc la o buna insanatosire si recuperare. Indifernet care este natura afectiunilor, post-traumatic sau post operatoriu, anasamblul de terapii utilizate ajuta la recuperearea imediata a pacientilor.

Cum se spune, sanatatea inainte de toate, prin tot ceea ce este policlinica CaritSanMed Targu Mures reprezinta solutia pentru orice afectiune sau problema de sanatate.

Nu astepta sa apara o problema, programeza -te din timp pentru un pachet de analize si consultatii si beneficiaza de tot ce poate oferi o echipa de medici specialisti care isi fac meseria cu daruire si profesionalism!!

Leave a reply