Care sunt serviciile pe care le poate oferi echipa Eco Drill

Care sunt serviciile pe care le poate oferi echipa Eco Drill

Echipa Eco Drill este formata din oameni profesionisti in domeniu forajelor, care s-au specializat pe parcursul anilor si realizeaza diferite tipuri de foraje si nu numai. Serviciile pe care acestia le ofera pot reduce semnificativ costurile lunare si pot aduce aportul necesar de apa intr-o casa. Acestia lucreaza cu anumite tehnici mai putin intalnite in Romania din cauza dificultatii, dar rezultatele sunt mult mai bune.

Dispun de o gama variata de utilaje pentru diverse tipuri de sol si se deplaseaza oriunde in tara pentru a oferi serviciile. Aceste servicii nu constau doar in realizarea unor foraje. Afla in continuarea articolului ce alte schimbari poti face pentru casa ta astfel incat sa reduci costurile si sa scapi de niste griji.

Servicii oferite de echipa Eco Drill

Cei de la Eco Drill Foraje pot realiza foraje de mici sau mari dimensiuni si pentru asta utilizeaza doua tehnici diverse. Tehnica utilizata este aleasa in functie de tipul solului si de alti factori din jur. Prima este forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid, potrivit pentru locurile unde este argila, nisip. Cea de-a doua este pentru soluri semi dure precum marmura, granit, roca si se utilizeaza forajul uscat cu ciocan de fund.

Ambele variante aduc rezultatele asteptate si echipa decide care este tehnica potrivita. Pe parcursul anilor experienta i-a invatat sa se descurce in diverse situatii si nu au intalnit pana acum o provocare pe care sa nu o poata depasi.

Alaturi de aceste servicii, cei de la Eco Drill instaleaza si pompe de caldura, sisteme de incalzire in pardoseala, panouri solare si sisteme de pompare. Incalzirea in pardoseala este o metoda adoptata de oameni in ultima perioada, deoarece astfel pot economisi spatiu in casa si caldura este distribuita uniform. Astfel pot obtine si confort termic la picioare in sezonul rece, fara a fi necesari papuci de casa, iar copiii se pot juca linistiti pe parchet sau gresie.

Panourile solare incalzesc apa menajera. In perioada verii acestea asigura necesarul de 100% de apa calda in casa, iar iarna asigura aproximativ 80%. Aceste tuburi din panouri sunt vidate termic si astfel nu prezinta pierderi de caldura.

Toate aceste servicii vin in ajutorul clientilor si sunt solutii care aduc beneficii in timp si reduceri de costuri. Pentru orice informatie suplimentara ai nevoie contacteaza echipa si acestia iti vor spune ceea ce ai nevoie sa stii.

Contact:

0749.861.105

office@ecodrillforaje.ro

Leave a reply