Care este cel mai bun iPhone 6?

Care este cel mai bun iPhone 6?

Desi nu reprezinta cea mai noua lansare a firmei Apple, modelele Iphone 6 raman o achizitie populara, in special pentru cei al caror buget nu le permite optarea pentru versiunile mai noi de iPhone. Dar care model este mai potrivit pentru dumneavoastra? Iphone 6 sau 6 Plus? Sau poate 6S sau 6S Plus? In randurile ce urmeaza va vom prezenta o comparatie intre cele patru modele menita sa va ajute in alegerea modelului care raspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Din punct de vedere al pretului, modelele mai slabe (6/ 6 Plus) sunt mai avantajoase fata de 6S sau 6S Plus insa cele din urma vin cu caracteristici mai avansate care pot compensa diferenta de pret, in functie de bugetul si preferintele fiecaruia. Bineinteles, operatorii mobili precum si restul comerciantilor ofera periodic promotii ce pot reduce considerabil preturile unuia sau mai multor modele de iPhone permitand achizitia unui model superior chiar si de catre cei cu buget redus.

Cel mai performant telefon dintre cele patru mentionate mai sus este modelul 6S Plus. iPhone 6 Plus are un procesor mai slab decat 6S plus, de 1400 Mhz si vine cu sistemul de operare iOs8, aceasta fiind o altă diferență față de modelul superior. Display iphone 6 Plus este același de 5.5 inch ca si in cazul modelului ma scump 6S plus.

Pentru cei interesati de un ecran mai mic, modelul iPhone 6S prezinta un avantaj față de celelalte două modele prezentate ma sus si anume faptul ca ecranul acestuia este mai mic decat un Display iphone 6 Plus sau 6S plus si anume de 4.7 inch. Acest model este recomandat celor care fac trecerea de la generatia precedenta de iPhone 5 si nu doreste schimbari radicale din punct de vedere al dimensiunilor ecranului, insa doreste sa faca un upgrade la noua generatie pentru celelalte beneficiii oferite de aceasta.

Tot un ecran mai mic are și modelul iPhone 6, ce are un display de aceeasi dimensiune cu modelul 6 Plus si anume de 4.7 inch. Dezavantajul fata de modelul 6 plus este insa faptul ca folosește un sistem de operare ceva mai vechi, iOS 8. Acest lucru poate reprezenta un inconvenient pentru cei ce doresc.

Pentru cei interesati strict de comparatia intre iPhone 6 si 6 Plus, alegerea este una dificila deoarece ambele au un design identic si sunt construite din aceleasi materiale. Si atunci care este diferenta dintre ele? Cea mai vizibila diferenta este cea de ecran, modelul 6 avand o rezolutie de 1334 x 750 in timp ce iPhone 6 Plus are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Exista insa si diferente mai mici sau mai mari si in ceea ce priveste masa telefonului, dimensiunile, durata de viata a bateriei, anumite functionalitati ce sunt disponibile doar in cazul modelului 6 Plus precum si bineinteles, pretul.

Leave a reply