Cand este timpul potrivit pentru a cumpara jucarii dentitie?

Cand este timpul potrivit pentru a cumpara jucarii dentitie?

Bebelusii cresc vazand cu ochii. Sunt adorabili si se schimba parca pe zi ce trece. Parca ieri era un pui de om infasat si acum incepe sa gangureasca. Mai ales in primul an de viata aceasta viteza cu care creste si se dezvolta ii face pe unii parinti sa se ingrijoreze ca nu vor face fata ritmului acestuia. Fii pregatit! Afla din randurile ce urmeaza cand este timpul potrivit sa cumperi jucarii dentitie.

Ce este jucaria de dentitie

Mai intai de toate sa intelegem ce este acest produs si de ce este necesar. Cand vorbim despre jucarii dentitie vorbim despre acele produse special destinate bebelusilor aflati in perioada de pre eruptie dentara. Sunt cu forme diverse, astfel incat sa joace si rol de articol interesant cu care sa se poata juca efectiv. Atras de culoare si de cum se prezinta jucaria in sine, nu va ezita sa o bage in gura.

Mestecatul in sine sau mai bine spus masajul pe care si-l va aplica singur pe gingie va fi benefic. Desigur, asta daca si jucaria in sine va fi una buna, nu se va rupe curand si nu prezinta vreun pericol pentru bebelus.

Cand este timpul potrivit sa cumperi o jucarie de dentitie

De preferat sa fii pregatit ca parinte de toata aceasta etapa. Daca este in plina eruptie dentara este prea putin probabil ca isi va dori sa se mai joace cu o jucarie de dentitie. De preferat de asemenea sa fie deja in campul vizual al bebelusului cu ceva timp inainte, sa se obisnuiasca cu ideea unei noi jucarii pe care o poate incerca.

Concret, perioada optima de achizitionat astfel de jucarii este undeva in jurul varstei de 2-3 luni. Urmeaza apoi etapa salivatului in exces si este de asteptat ca intre 4 si 6 luni sa erupa primul dinte. Chiar daca in cazul unora asta se intampla mai greu, dupa 6 luni, gingiile inflamate vor da batai de cap cam in acelasi interval de timp, adica undeva in jurul varstei de 4-6 luni.

Din dorinta de a oferi diversitate, parintii pot incerca diverse tipuri si culori de jucarii de dentitie. Din fericire acum au la indemana tot felul de optiuni, exista in magazinele de specialitate astfel de jucarii, realizate din silicon. Cu acestea masajul pe gingie va fi unul placut si de mare ajutor, in sensul in care suprafata este tot mai mult pregatita de eruptie fara durere.

De unde sa cumperi jucarii dentitie

Unul din magazinele care ii intampina pe parinti cu diversitate de jucarii de dentitie si nu numai este LittlePrints.ro. Aici gasim cu mare usurinta produse premium, fie cele de brand propriu, fie cele de la Frigg, Bibs printre altele.

In materie de jucarii de dentitie gasim aici forme prietenoase de broasca testoasa, fulg de nea, iepure si nu numai. Acestea pot fi curatate usor, nu se pot rupe si la nevoie pot fi si racite, pentru a calma durerea gingiilor umflate.

De comandati o poti face exclusiv online. Comanda ajunge in timp scurt la destinatie.

Contact:

+4 0725 766 847  hello@littleprints.ro

Leave a reply