Cadouri personalizate pentru persoane speciale

Cadouri personalizate pentru persoane speciale

Sunt doua categorii de oameni: cei care adora sa primeasca cadouri si cei carora le place mai mult sa le ofere. Indiferent de situatie, un cadou nu ar trebui niciodata sa fie echivalentul unei obligatii.

Oricat de ocupati am fi si lipsiti de inspiratie, nu trebuie sa acceptam compromisul de a oferi lucruri doar pentru a scapa de un angajament. Atunci cand facem acest lucru inseamna ca nu ne gandim suficient la persoana care urmeaza sa primeasca cadoul si nu ne dorim sa o surprindem placut.

Simbolic sau costisitor, cadoul nu trebuie sa fie oferit doar pentru a bifa o actiune. Este atat de simplu sa oferi cadouri banale si inutile! Si zambetul fortat al celui care le primeste va fi cu certitudine singura reactie de bun-simt. Noroc ca exista cadourile personalizate! Da, cadouri personalizate cu text sau cu poze.

Au aparut destule firme specializate care pot personaliza obiecte diverse, cu imaginatie ajutata de tehnologie. E timpul sa lasam la o parte teama de a alege ceva impersonal doar ca sa nu fim respinsi. Este adevarat ca nu poti oferi oricui un cadou personalizat, dar atunci cand se apropie un eveniment special in viata cuiva drag cum ar fi o nunta, astfel de cadouri personalizate nunta se pot dovedi cea mai potrivita alegere.

Pentru cei care isi doresc cu adevarat sa ofere niste amintiri unice, de neuitat, ideea de cadouri personalizate este cea castigatoare. Un obiect personalizat, desi unic prin mesajul transmis, nu este nici foarte scump. Un motiv in plus sa apelam la aceasta solutie simpla si rapida. Cat de amuzanta si personala poate sa fie o cana personalizata cu un mesaj care se adreseaza direct viitorului posesor? Eventual poate fi umpluta cu bomboane si ambalata elegant.

La prima vedere pare o idee simpla, dar una foarte bine prezentata si apreciata. Pentru un fumator, desi fara nicio aluzie de mentinere a obiceiului, un cadou personalizat perfect ar fi reprezentat de o tabachera sau bricheta metalica inscriptionate cu un text cat mai stilizat.

Un cadou special inseamna si un efort suplimentar. Un efort de a veni in intampinarea personalitatii si preferintelor celui sarbatorit. Pentru o femeie, o bijuterie personalizata poate sa fie gestul suprem demonstrativ al iubirii purtate. In completa antiteza cu ea, un barbat se simte iubit si atunci cand primeste un simplu tricou, personalizat cu un mesaj amuzant.

Un tricou cu sigla echipei preferate de fotbal sau cu jucatorul preferat poate fi la fel de bine primit.
Pentru un cuplu de prieteni un cadou potrivit ar fi o rama multipla cu un design atipic, in care sa apara amintirile cele mai placute.

Pentru iubitorii de frumos, cadourile pictate manual sunt gestul extrem de apreciere. Avem de unde alege atunci cand oferim din suflet un cadou, doar cu gandul la bucuria pe care urmeaza sa o oferim!

Leave a reply